Hírek
22780 hír az adatbázisban
Okosotthonok: Electrolux-Google partnerség
Marketinginfo.hu - 2016-01-18 16:05
Digitális

Az Electrolux csatlakozott a Google Early Access programjához, hogy az internetcég Brillo operációs rendszerét és Weave kommunikációs protokollját alkalmazza intelligens háztartási készülékek fejlesztéséhez.

A CES elektronikai kiállításon az Electrolux több okos sütőt is bemutatott, többek között egy olyat is, ami már a Google platformját használja. "Az Electrolux elkötelezett a jövő intelligens otthonainak formálásában, hiszen, legyen szó akár finom ételek készítéséről, akár a mindennapos háztartási feladatokról, okos háztartási készülékekkel még jobb felhasználói élményt nyújthatunk vásárlóink számára" - mondta Jan Brockmann, az Electrolux technológiai igazgatója és kutatás-fejlesztési vezetője.


Bár a vállalat támogatná egy nyílt rendszerű platform kialakítását, nem csupán a Google-lel működik együtt az okos otthoni készülékek piacán, hanem nyitott minden olyan megoldásra, ami vásárlói számára a legjobb megoldást nyújthatja. A cég így 2014 óta prémium tagja az Allseen Allience-nek is, amely több iparág képviselőit összefogva dolgozik azon, hogy a legkülönbözőbb eszközöket, szolgáltatásokat és applikációkat okos megoldásokkal kapcsolhassuk össze.

A CookView kamerával felszerelt sütőket az applikáció segítségével egyetlen érintéssel elindíthatjuk, vagy módosíthatjuk a hőmérsékletet és a páratartalmat. A beépített kamerával pedig akár élőben is figyelhetjük a készülő ételt, és megoszthatjuk az élményt a közösségi oldalakon.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Szereld fel programozható vezérléssel okosotthonodat (x)
  Ismét a Google a legerősebb márka Magyarországon
  Újra indul a Campus Residency program
  Partnerségben a Ford és az Amazon
  Egyre okosabbak az autók
  Okosjövő lányoknak - projekt
  Egyre okosabbak az autók
  Jönnek az okosruhák
  Elindult a tudatos fogyasztóvá nevelést célzó Okosotthon Program

További hírek ebben a kategóriában

Miért éri meg online marketing ü...
Első digitális, zöld iránytűje a...
Hasít a közösségi média a vásárl...
A 6 legfontosabb tény, amit a sz...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...