Hírek
22673 hír az adatbázisban
Új divatmárka nyitott üzletet Budapesten
Marketinginfo.hu - 2015-12-22 15:11
Kereskedelem

Olasz designerek által tervezett, román gyártású cipő- és táskamárka érkezett Magyarországra. A tulajdonosok a budapesti üzlettől 700,000 euró forgalmat várnak.

A Musette európai cipő- és táska márka, mely elsősorban művészi kivitelezésű termékeiről ismert. A cég 1992-ben alakult román kereskedőházként. A '90-es években az egyik legfontosabb román divatkereskedővé vált. 2000-ben megnyitotta első gyárát, s egy prémium divatmárka kiépítésébe kezdett, így mára női és férficipők, kézitáskák és további bőr kiegészítők luxus márkájává alakult. A cég 2000 és 2015 között kiskereskedelmi üzletláncot épített ki, így jelenleg 29 üzlettel, 5 franchise partnerrel 4 kontinensen van jelen. A Musette design Olaszországban készül.

"Más luxusmárkáktól eltérően a Musette megfizethető áron igyekszik kielégíteni a modern városi nő igényeit. A magyar nők Bukarestben is érdeklődtek a márka iránt, ezért is volt természetes, hogy a következő üzletet Budapesten nyitjuk" - mondja Cristina Batlan tulajdonos, vezető tervező. Bukarest, Szófia, Bécs, Párizs, New York után ez a márka 29. boltja.


A Musette termékek Európában készülnek, az alapanyagokat neves, környezettudatos olasz gyáraktól szerzik be, s az olasz terveket Romániában gyártják le. Egy-egy darab elkészítése általában 100 gyártási lépcsőfokból áll. Az olasz tervezők munkája minden részletben megjelenik. A cég 5 millió eurós forgalommal, 450 munkatárssal dolgozik, s az elmúlt 4 évben 20% éves növekedési rátát produkált.

A Musette-nél cél, hogy a termékek vásárlók életének valós részévé váljanak. A termékbevezetést ezekre az elvekre alapozva képzelik el, melynek központi eleme az esztétikum. Ez megjelenik a termékdesignban, az üzlet kialakításában.

A többi európai bolt eredményeit alapul véve a tulajdonosok a budapesti üzlettől 700,000 euró forgalmat várnak.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ha nincs ajándékötleted, mit szólsz egy hímzett táskához? (x)
  Mesehősös oldaltáskák a gyerekek kincseinek (x)
  Az art táskakollekció az autistak által
  Nagy elismerés a magyar divatbrand-nek
  Így vásárolunk luxuscikkeket

További hírek ebben a kategóriában

Szeretsz kényelmesen vásárolni? ...
Milka jégkrémeket von ki a forga...
Húskészítményeket hív vissza a f...
Kosárérték - a legszebb szám (x)