Hírek
23025 hír az adatbázisban
Arculattervezőket vár a MOB
Marketinginfo.hu - 2015-12-10 15:04
Design

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Design Terminál nyílt pályázatot hirdet. Bárki megtervezheti Budapest olimpiai pályázatának arculatát.


A Magyar Olimpiai Bizottság a Design Terminál szakmai partnerségével, és a Magyar Telekom támogatásával nyílt pályázatot hirdet a budapesti olimpiai pályázat kisarculatának megtervezésére.

Budapest 2015 októberében - Los Angeles, Párizs és Róma mellett - hivatalosan is versenybe szállt a 2024-es nyári olimpia rendezési jogáért. A pályázati folyamat lehetőséget kínál, hogy a versengő városok bemutassák legfontosabb kulturális értékeiket, az olimpia szellemiségéhez való kapcsolódásukat, valamint azt, hogyan használnák fel a rendezés jogát társadalmi és gazdasági fejlődésük elősegítésére, és hogyan járulnának hozzá a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásához.

A Magyar Olimpiai Bizottság a Design Terminál, a magyar kreatívipar fejlesztéséért felelős ügynökség szakmai partnerségével választja ki a budapesti pályázat arculatának tervezőjét. A zsűri három pályamunkát díjaz, valamint közönségdíjast is választanak. Az első helyezett 1 000 000 Ft + áfa pénzjutalom mellett elnyeri a MOB megbízását a budapesti pályázat nagyarculatának kidolgozására. A tervezői versenyt a Magyar Telekom támogatja.

A zsűri tagjai: Auth Attila, grafikusmester, a Magyar Képzőművészeti Egyetem adjunktusa; Bánhegyi Zsófia, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs vezetője; Böszörményi-Nagy Gergely, a Design Terminál főigazgatója; Fülöp József, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem rektora; Fürjes Balázs, kormánybiztos, a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központjának (KKBK) vezetője; Szabó Bence, kétszeres olimpiai bajnok, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkára; Szalay-Bobrovniczky Alexandra, humán főpolgármester-helyettes.

A pályázat leadási határideje: január 15.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  MOB: távozik a marketing és kommunikációs igazgató
  Partnerséget kötött a Corvinus és a Design Terminál
  Az Adidas bemutatta a Rio 2016 kollekciót
  A Masped Csoport a MOB arany fokozatú támogatója
  Olimpiai bajnok tornász főszponzora lett az MVM

További hírek ebben a kategóriában

Különleges fényképnyomtatási tec...
Díszpárna, ami életre kelti napp...
Kreatív ötletek a karácsonyi vil...
A megnyerő névjegykártya titkai ...