Hírek
22763 hír az adatbázisban
Dekor trendek szerint készül az Auchan
Marketinginfo.hu - 2015-12-07 09:33
Kereskedelem

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a vásárlók a karácsonyi készülődést jellemzően az adventi kellékek, a lakásdekorációk és a kültéri fényfüzérek megvásárlásával kezdik.


Már megtalálható a 19 magyarországi Auchan áruházban a karácsonyi dekorációs kínálat, amelyet az áruházlánc négyféle tematika köré csoportosított: a vállalat "angyali hóesés", "mesél az erdő", "fenyő ünnep" és "retro" témakörökben kínálja a klasszikus és a legújabb díszítő elemeit. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a vásárlók a karácsonyi készülődést ugyanis az adventi kellékek, a lakásdekorációk és a kültéri fényfüzérek megvásárlásával kezdik, majd ezt követően szerzik be a karácsonyfadíszeket, a beltéri égősorokat és a fenyőfákat.

Az elmúlt években az egyszínű karácsonyfa dekoráció helyét átvették a stílusos színösszeállítások és a változatos formák, így 2015-ben újféle színkombinációkkal, figurákkal bővítette az Auchan a dekorációs választékát is.

A tapasztalatok szerint az áruházba látogatók leginkább az élő fenyőfákat keresik, mindössze a vásárlók 35 százaléka választ szívesebben műfenyőt. Az áruházlánc a fogyasztói igényekhez igazodva rendkívül dán és magyar termelőktől vásárol élő fát.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan dobják fel otthonodat a dekorációs fények? (x)
  Milyen dísz kerüljön a falra és az ajtóra? (x)
  Munkahely a felhők felett
  Vásárlási szokásaink az ünnepek előtt
  Az Erővel készül az ünnepekre az Auchan
  Több száz tonna édességgel készül az ünnepekre az Auchan

További hírek ebben a kategóriában

Háromból kettő magyar még soha n...
Két tipp elektromos autó vásárlá...
Hogyan készítsen jól konvertáló ...
Kaukázusi kefirt hív vissza az A...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...