Hírek
22398 hír az adatbázisban
Elismerés a Providentnek
Marketinginfo.hu - 2015-12-04 15:00
CSR

Harmadszorra nyerte el a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést a Provident Pénzügyi Zrt. A pénzintézet jelenleg közel 200 megváltozott munkaképességű kollégát foglalkoztat.

A pénzintézet immár harmadik alkalommal vehette át december 3-án a Fogyatékosság-barát Munkahelynek járó elismerést. A díjra olyan munkáltatók pályázhattak, akik folyamatosan fejlesztik a fogyatékkal élők foglalkoztatásával kapcsolatos gyakorlatukat toborzás és munkahely-megtartás terén. A Provident bizonyította elhivatottságát az ügy iránt, így a vállalat további két évre kapott jogosultságot a Fogyatékosság-barát Munkahely védjegy használatára munkaerő toborzás, illetve külső és belső kommunikációs tevékenysége során. A Fogyatékosság-barát Munkahely elismerés mellett a pénzintézet egyúttal különdíjban részesült a fizikai környezet akadálymentesítése területén végzett munkájáért.

"Amikor egy cég három alkalommal is elnyer egy elismerést, az egyértelműen jelzi, hogy az adott témában a vállalat hosszú távú, átgondolt és komoly erőfeszítéseket tesz. A Provident számtalan eszközzel támogatta az elmúlt években is a fogyatékkal élők munkavállalását, legyen szó a nemrég átadott, akadálymentes központi irodánkról vagy a személyre szabott, speciális betanítási folyamatokról. Jelenleg a nálunk dolgozó 4000 főből közel 200 megváltozott munkaképességű kollégánk van, ami hazai szinten mindenképpen kiemelkedő arány" - mondta el Kamarás Zsuzsanna, a Provident Pénzügyi Zrt. HR-igazgatója.

A pénzintézet nagy hangsúlyt fektet munkavállalói elégedettségének növelésére, a megfelelő munkakörnyezet kialakítására. A Fogyatékosság-barát Munkahely díj mellett ezt a törekvést az elmúlt években számos hazai és nemzetközi elismeréssel is díjazták: 2012-ben és 2014-ben a Provident megkapta a Legjobb Munkahely díjat, a Gallup beválasztotta a világ 32 legjobb munkáltatója közé, emellett elnyerte a Sokszínű és Multigenerációs Szervezet TOP 10 díjat is.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Provident biztosítja az MSÚSZ szakmai díjainak pénzügyi fedezetét
  Provident kölcsönök szabad felhasználásra
  A Provident idei jótékonysági akciója
  Szirmák Botond globális felsővezetői pozícióban folytatja pályafutását
  Új marketing igazgató a Providentnél
  Ötödszörre „szupermárka” a Provident
  Elismerték a Providentet
  Ahol a fogyatékosak szolgálnak fel
  Átadták a Fogyatékosság-barát Munkahely elismeréseket
  Újabb cégek nyerték el a Fogyatékosság-barát munkahely elismerést
  2000 önkéntes munkaóra a Providenttől
  A Hajtás Pajtásé a Provident Társadalmi Hasznosság Díja
  Európa legjobb munkáltatói között a Provident

További hírek ebben a kategóriában

Kampánnyal hívják fel a figyelme...
A Budapest Airport járványintézk...
Testhőmérséklet mérő kamera a Vo...
Kampányol a Próbakő