Hírek
23025 hír az adatbázisban
Diák startuppereket vár a Microsoft
Marketinginfo.hu - 2015-12-02 11:11
Egyéb

Egy erős ötlettel, az üzleti életre és a technológiai versenyekre szabott tudással december 6-ig bármelyik 16 év feletti diákcsapat elindulhat a magyar startup sikerek útján.

December 6-ig még lehet jelentkezni a Microsoft Imagine Cup Academy startup programjára, amely segítségével a diákok az innovatív ötleteiket valósíthatják meg és üzleti tudásra tehetnek szert. A kezdeményezés januárban indul újra, jelentkezni a Microsoft Imagine Cup Academy weboldalán lehet.

A Microsoft Imagine Cup Academy immár harmadik éve gyakorlati, a mindennapi munka során nélkülözhetetlen ismeretekkel segíti azokat a magyar fiatalokat, akik egy jó ötletet szeretnének megvalósítani a digitális világban. A program céltudatos felkészítő a Microsoft Imagine Cup helyi fordulójára. A magyarországi győztesek mindkét évben díjazottként tértek haza a nemzetközi döntőből. Ráadásul a program résztvevői közül többen az ötletükből azóta működő, ígéretes jövő előtt álló vállalkozást indítottak el.

A mozgásra és az egészséges életmódra ösztönző alkalmazás, a Tep igazi sztár lett a globális döntőben. Az innováció kategória második díját és az AppCampus különdíját hozták el Seattle-ből, valamint az ezzel együtt járó tízezer dollárt és húszezer eurót. A szegedi egyetemista csapat azóta is hangsúlyozza, hogy a Microsoft Imagine Cup mennyi mindennel - többek között üzleti szemlélettel, technológiai támogatással, gyakorlattal, prezentációs felkészítéssel - járult hozzá ahhoz, hogy igazán sikeresek legyenek. A pénz ehhez képest "csak" másodlagos.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Stratégiai megállapodást kötött a Microsoft és a Hiventures
  „Mobil- és felhővezérelt világban látjuk a jövőt”
  Rugalmasságra vágynak a fiatal munkavállalók
  Startupokat keresett a Generali és a Microsoft
  Magyar fejlesztők indulhatnak a világhír felé

További hírek ebben a kategóriában

Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...
Kutyaellenes kampány Iránban
Megállapodott az Audi és a szaks...