Hírek
22946 hír az adatbázisban
Tőzsdeinfók a Business Insider olvasóknak
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2015-11-25 13:05
Egyéb

Úgy tűnik a Business Insider olvasói jól járnak az Axel Springerrel, mint új tulajdonossal: a médiavállalat real-time tőzsdei adatokkal segíti őket a befektetési döntéseikben.

Nem sokkal azután, hogy elindult a Business Insider Germany, újabb közös projektet indít az üzleti lap és a finanzen.net. Az Axel Springer két, gazdaságra és pénzügyekre szakosodott vállalata szorosabb együttműködést tervez az USA-ban.

A Business Insider magazin ennek megfelelően elindított a weboldalán egy valós idejű tőzsdei árfolyamblokkot, benne részvényárakkal, kötvény-árfolyamokkal, valamint befektetési jegy, árutőzsde és deviza információkkal. Az új funkció informatív módon jelenik meg a Business Insider weboldalán, kapcsolódva a cikkek tartalmához: például az olajpiacról szóló hírek mellett, a nyers kőolaj jegyzési ára, valamint a nagy olajfinomítók és -kereskedők részvényeinek aktuális ára jelenik meg. Az adatokat a finanzen.net biztosítja.

Az együttműködés kapcsán Peter Schille, a finanzen.net vezérigazgatója méltatta a Business Insider-t, és elmondta, úgy tekint a kooperációra, mint első lépésükre az USA piacán. Julie Hansen, a Business Insider elnöke hozzáfűzte, a lap olvasóközönségének jó része aktív befektető is, ezért a real-time tőzsdei adatok nagymértékben növelik a magazin értékét a szemükben.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Csatát nyert a Springer, de megszöktek a kalózok
  Részben fizetős lesz a Business Insider
  Megújult a Welt
  Elindult a német Business Insider
  Az Onet-é a Business Insider licensz Lengyelországban
  November közepén startol a Business Insider német verziója
  Indul a Business Insider Germany
  Indul a német Business Insider
  Patinás üzleti lapba fektet az Axel

További hírek ebben a kategóriában

Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...
Kutyaellenes kampány Iránban
Megállapodott az Audi és a szaks...