Hírek
22459 hír az adatbázisban
Sárbogárdon népszerűsítette az olvasást az OMV
Marketinginfo.hu - 2015-11-20 09:09
CSR

Idén az olvasást népszerűsítő kampányban a kortárs magyar gyermekirodalom kerül a középpontba: a sárbogárdi iskolában Gévai Csilla író műveiből olvastak fel a program nagykövetei.

Ősszel is folytatódik az OMV Hungária Kft. olvasást népszerűsítő programja, amely 2013-ban indult el. Ennek keretében került sor 2015. november 19-én a sárbogárdi Mészöly Géza Általános Iskolában megtartott felolvasó-délutánra, amelyen az OMV munkatársai mellett a program nagykövetei, Lola és Puskás Péter olvastak fel és zenéltek a diákoknak. Az énekeseket Füstös Bálint - a Hangszeresek Országos Szövetségének "Az év felfedezettje" díjazottja - kísérte gitáron. Az esemény végén az OMV közel 1000 könyvet adott át az iskola könyvtára számára.

Idén az olvasást népszerűsítő kampányban a kortárs magyar gyermekirodalom kerül a középpontba: a sárbogárdi iskolában Gévai Csilla író műveiből olvastak fel a program nagykövetei.

Az olvasást népszerűsítő program keretében a vásárlók a vállalat töltőállomásain adhatják le elolvasott könyveiket, amelyeket az OMV iskolák könyvtárainak juttat el. A kampány során eddig több mint 30.000 könyv gyűlt össze, 17 iskolában került sor felolvasásra, összesen 5250 gyermek részvételével. Idén összesen 9 általános iskola vesz részt a zenés programban.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Fontos még az irodalom a mai világban?
  Partnerségi megállapodást kötött az OMV és Michelisz Norbert
  Nemzetközi díjat nyert az OMV hazai kampánya
  Folytatódik az OMV könyvprogramja
  A Noguchival szerződött az OMV
  Kiskőrösön tartott felolvasást az OMV Hungária
  Hajdúszoboszlón az OMV olvasóprogramja
  Makóra érkezett az OMV olvasóprogram
  Győrben tartott felolvasást az OMV Hungária

További hírek ebben a kategóriában

Segítség a járvány alatt a Coca-...
P&G: több mint 150 raklap termék...
A Vodafone is csatlakozott a Glo...
Mindent az OEKO-TEX 100 minősíté...