Hírek
22398 hír az adatbázisban
A GE Healthcare új befektetése
Marketinginfo.hu - 2015-11-04 16:05
CSR

A GE több mint egy milliárd dollárt fektet be az egészségügyi szektort célzó testreszabott oktatási megoldások kidolgozására és biztosítására, ideértve a digitális oktatási megoldásokat.

A GE Healthcare egy egymilliárd dolláros befektetési tervet jelentett be, amellyel öt éven keresztül, több mint kétmillió egészségügyi dolgozó oktatási és továbbképzési lehetőségeit javítanák világszerte. Ezek az egyedi oktatási megoldások elsősorban az orvosokat, radiológusokat, technikusokat, szülésznőket, nővéreket és az orvosbiológiai területen dolgozókat célozzák meg.

"A kapacitásnöveléssel, képzéssel és innovációval kapcsolatos kihívások a legtöbb egészségügyi rendszer és Egészségügyi Minisztérium állandó témája világszerte." - mondta John Flannery, a GE Healthcare vezérigazgatója. "A továbbiakban is szorosan együttműködünk a helyi kormányokkal, intézményekkel és ügyfelekkel, hogy a számukra legégetőbb területeket együtt orvosolhassuk. Bizonyos országokban a szülésznők új ultrahang készülékek, vagy hordozható diagnosztikai eszközök használatát tanulják meg, míg máshol az összetett kórházhálózatok klinikai és működési fejlesztésére irányul az oktatás."

"A célunk olyan fontos és releváns oktatási megoldások kidolgozása, amelyek a szakemberek számára hosszú távon is értékesek és mérhetően pozitív hatással rendelkeznek. Az orvostechnológiák, az egészségügyi informatika, a szoftverek és az élettudományok területén szerzett tapasztalataink ötvözésével magas színvonalú oktatási programokat és olyan, már bevált módszereket közvetítünk, amelyekkel valóban pozitív változást idézünk elő" - mondta Mario Lois, a GE Healthcare Global Education Services részlegének ügyvezetője.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Együttműködik az SZTE és a GE Healthcare Magyarország
  Magyar fejlesztés segíti a Téli Olimpia sportolóit és orvosait
  Társadalmilag felelős befektetés a profitnál is fontosabb?
  Elindult az InnoStars Awards
  Nokia néven az okos egészségügyi eszközök
  Megugrott a kereslet a magánegészségügyi szolgáltatások iránt
  Új GE Healthcare CT-k a Honvédkórházban
  Új ügyvezető a GE Hungary-nál

További hírek ebben a kategóriában

Kampánnyal hívják fel a figyelme...
A Budapest Airport járványintézk...
Testhőmérséklet mérő kamera a Vo...
Kampányol a Próbakő