Hírek
23446 hír az adatbázisban
Kampányol a versenyhivatal
Marketinginfo.hu - 2015-10-27 09:01
DM

A tudatos vásárlói magatartást ösztönözné a GVH.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH), "Gondolja Végig Higgadtan" kampányának célja, hogy segítse a fogyasztókat és a vállalkozásokat egyes tájékoztatások megtévesztő jellegének felismerésében, és javaslataival támogassa döntéseiket. Mindezzel a versenyhatóság a tudatos fogyasztói magatartást kívánja ösztönözni.

A GVH úgy ítélte meg a hozzá beérkező panaszok és bizonytalanságra utaló piaci jelzések, valamint a lefolytatott versenyhatósági eljárások tapasztalatai alapján, hogy számos területen szükséges felhívni a fogyasztók és a vállalkozások figyelmét a megtévesztő tájékoztatási módszerekre.

A GVH most elindított kommunikációs kampányában több téma bemutatásával ad tanácsokat mind a fogyasztóknak, mind a vállalkozóknak a döntéseiket megelőzően mérlegelendő szempontokat illetően.

A versenyhatóság első ilyen figyelemfelhívó fogyasztói tájékoztatóin - szórólapokon, plakátokon és elektronikus direkt marketing leveleken - a fiktív számlalevelekkel, a rák ellen ható szerekkel, a termékbemutatókkal, az üdülési joggal, a fogyókúrás készítményekkel és az utazási ajánlatokkal kapcsolatos visszásságokra reagálnak. A tájékoztatókat a jövőben újabbak követik.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A GVH közzétette PSR stratégiáját
  Kinevezték a GVH vezetőit
  Együttműködik a GVH és a Márkaszövetség
  Jubileumi konferenciát tartott a GVH
  Új szakmai partnere van a GVH-nak
  Fogyasztói megtévesztés miatt bírságolt a GVH
  25 éves a GVH
  Jogsértők a Vargha Metodika reklámok

További hírek ebben a kategóriában

Duettezik a Baileys és az Euroví...
Grafikus képzés nem csak művésze...
Ezek a világ legetikusabb vállal...
Add el először a személyiséged, ...