Hírek
22232 hír az adatbázisban
Egészség hetet tart az Auchan
Marketinginfo.hu - 2015-10-14 13:07
Kereskedelem

Október 15-én indul az Egészség hét az Auchan áruházakban, amelynek keretében a laktóz-, gluténmentes, diabetikus és bio termékek bővített választékával ismerkedhetnek meg a vásárlók.

A magyar lakosság közel 10 százaléka érintett valamilyen táplálkozással összefüggő betegségben, mint például a glutén- és laktóz érzékenység vagy a cukorbetegség, és az érintettek száma évről évre nő. Az Auchan október 15-étől Egészség hetet hirdet mind a 19 áruházában.

A kezdeményezés fő célja, hogy népszerűsítse a vásárlók körében a speciális táplálkozási igényekre választ adó és egészséges termékeket, mind az élelmiszer intoleranciában szenvedők, mind pedig azok számára, akik egészségesebben próbálnak táplálkozni és szeretnék megelőzni a táplálékozással összefüggő betegségek kialakulását. Az Egészség hét keretében a Magyar Dietetikusok Országos szövetsége október 17-én táplálkozási-dietétikai tanácsadást is tart az ország összes Auchan áruházában.

Az egészséges élelmiszereket a már mind a 19 hipermarketben kialakított "egészség szigeten" találhatják meg a vásárlók. Az Egészség héten további termékekkel bővül a kínálat.

Az egészséges termékek közül az áruházlánc tapasztalatai szerint a glutén- és laktózmentes termékeket keresik leginkább, ezek közül is leggyakrabban a nyírfacukrot, a különböző vitamin tablettákat és a bio italokat. A jövőben megkülönböztető szerepet szánnak és kiemelten kezelik választékukban a fogyókúrával kapcsolatos termékeket, mint például a paleo élelmiszerek, és szélesítik a bio zöldség és gyümölcs kínálatot is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Évente 80 milliárd forint gluténmentes élelmiszerekre
  Nem lesz marketingeszköz a diabetikus termék megjelölés
  Olasz Hetek az Auchanban
  Auchan: dupla mennyiségű tojás fogy Húsvétkor
  Túl sokba kerül az egészséges étkezés

További hírek ebben a kategóriában

s Elindult a Solinfo webshopja
2020-02-11 09:16
Visszaesett az új gumiabroncsok ...
Értékesítési rekordot könyvelhet...
Nőtt az IKEA forgalma
Megállapodtak a bérfejlesztésről...