Hírek
23434 hír az adatbázisban
Tesco Clubcard már mobilon is
Marketinginfo.hu - 2015-10-13 15:06
Mobilmarketing

A Tesco Clubcard hűségkártyával rendelkező vásárlói az ingyenes Clubcard alkalmazással vehetik igénybe az áruházlánc kedvezményes ajánlatait.

A Tesco Clubcard mobil applikációjával a vásárlók egy helyen tarthatják minden kedvezményre jogosító és pontgyűjtő kártyájukat, kuponjaikat és utalványaikat. Az alkalmazást letöltő felhasználók egyszerűen beszkennelhetik meglévő papíralapú kuponjaikat a Clubcard rendszerébe, így ezután bárhol, bármikor felhasználhatják azokat, okostelefonjuk segítségével.

A fejlesztéssel a vásárlók nyomon követhetik pontegyenlegüket és tranzakcióikat, és extra ajánlatok között is böngészhetnek. A hivatalos Clubcard applikációba felvitt kedvezményeket a pénztárosok és az önkiszolgáló kasszák a vásárló okostelefonjából is be tudják olvasni.

A vállalat az elmúlt másfél év során kiemelt figyelmet fordított a digitális fejlesztésekre. Az online felületek kialakítását követő lépés a Tesco Clubcard applikáció, amelyet Magyarország mellett Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban is elindítottak.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Budapest Bank-Tesco: megújult a vásárlókártya
  Scan&Go: újítás a Tesco-tól
  Bővíti Clubcard programját a Tesco
  Tesco: ingyenes mozizás Clubcard-osoknak

További hírek ebben a kategóriában

Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...
A Fitpuli nyerte a 2019-es Start...