Hírek
22250 hír az adatbázisban
A Gozsduban kampányolt a Rudas
Marketinginfo.hu - 2015-10-12 18:01
Promóció

Az időtöltés a fürdőkben nem csak nyári program. Erre hívta fel a figyelmet a Gozsdu udvarban rendezett aktivitással a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Új fürdőkultúra van születőben Budapesten. Korábban sokan főként az idősebb generáció reumatológiai kezeléseinek helyszíneként tekintettek a gyógyfürdőkre, azonban a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által indított fürdőrekonstrukciós program jelentősen átalakította a főváros fürdőéletét. A változás számokban is mérhető: az egy évvel ezelőtt lezárult rekonstrukció és a wellness részleg kialakítása óta mintegy 50 százalékkal többen keresték fel a Rudast.

"A világot látott, fiatalabb magyar látogatóink ugyanis egyszerre értékelik a klasszikus épület szépségét, a Zsolnay-porcelán borítású belső tereket és igénylik a kényelmes, korszerű és tiszta környezetet - erre a szempontra természetesen a felújításkor is ügyeltünk. Így a Rudasban kellemes wellness hétköznapokat tölthetnek, estébe nyúló délutánokat, esetleg üdítő szabadnapokat a megterhelő vizsgák, vagy pörgős munkanapok között" - mondta Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. értékesítési és marketing igazgatója.

Az időtöltés a fürdőkben nem csak nyári program. Erre hívták fel a figyelmet a Gozsdu udvarban rendezett aktivitással, amelynek során két napon át délután 4 és este 8 óra között modellek fürödtek egy olyan háttér előtt, amely a Rudas fürdőből is látható panorámát idézi. A szervezők a járókelőket arra kérték, hogy készítsenek fotókat, selfieket és töltsék fel a közösségi oldalakra a legszebbpanorama, és a rudasfurdo hashtagekkel. A fotókat feltöltők között páros Rudas belépőket sorsoltak ki.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vezérigazgató a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. élén
  Legyen egy nagyszerű napod! (x)
  Elköszön a Harkányi Gyógyfürdő vezérigazgatója
  VIVA! Promóciót választotta a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.
  Márkázza fürdőit a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

További hírek ebben a kategóriában

l Díjaztak a LUKOIL-t
2020-01-03 11:44
A Deichmann idén is ott lesz a S...
Kreatív gondolkodásra buzdító já...
Élelmiszer-pazarlás elleni akció...
Otthonszépítés a SPAR-ral