Hírek
23030 hír az adatbázisban
Budapest by night a Heinekentől
Marketinginfo.hu - 2015-10-05 18:04
Design

Magyar designerek tervezhettek palackokat a Heinekennek. A limitált Heineken City Club Edition palackokkal közkedvelt helyszíneken lehet majd találkozni.

Budapest by night - ez ma már világszerte fogalomnak számít. A magyar főváros mellett elkötelezett Heineken felkért öt helyi tervezőt, hogy merítsenek ihletet a város éjszakai nyüzsgéséből és készítsenek egyedi palack-designt a legmenőbb klubokba. A Ghyczy Diana, Gryllus Ábris, Kenczler Marci, Kiss Miklós és Polgárdi Ákos által tervezett limitált Heineken City Club Edition palackokkal olyan közkedvelt helyszíneken lehet majd találkozni, mint az Akvárium, a Hello Baby, az Ötkert, a Tesla és a Trafiq.

"A Heineken elkötelezett rajongója Budapestnek és a kreatív iparnak. Folyamatosan keressük a lehetőségeket arra, hogy tehetséges fiatalokkal dolgozhassunk együtt az ő világukra nyitva" - mondta Lőrincz Barbara, a Heineken márka menedzsere. "Ezekből a fiatalokból, az ő ötleteikből és sokszínű fővárosunkból mi is folyamatosan táplálkozunk, és részben ennek köszönhető a márka fenntartható sikere " - tette hozzá Barbara.

A palackok bemutatóján Böszörményi Nagy Gergely, a Design Terminál vezetője is méltatta a kezdeményezést: "nem véletlen, hogy a Heineken volt a Design Terminál első stratégiai partnere a globális márkák közül" - mondta el.

A limitált palackok piacra dobásával egyidejűleg Instagram-játék is indul, amellyel többek között Iphone 6-ot, GoPro kamerát és egy tizenöt főre szóló Ultimate VIP estét is lehet nyerni. A fogyasztóknak a játékban való részvételhez nincs más dolguk, mint egy olyan openbudapest hashtaggel ellátott bulifotó feltöltése az Instagramra, amelyen valamelyik Heineken City Club Edition palack is szerepel.

A kampány kreatív részét képzi a Heineken Partyradar is, amely az Akvárium, a Hello Baby, az Ötkert, a Tesla és a Trafiq telítettségét mutatja majd meg. A Bajcsy-Zsilinszky úton kihelyezett épületháló segítségével mindenki megtudhatja, hogy az este hol van a Budapest legjobb bulija.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Lebomló söröspohárral indítja a májust a Heineken
  Történeti út a Heinekennel
  Versenybulit szervezett a Heineken
  Felmérés készült a fiatalok alkoholfogyasztásáról
  Kifutón a Heineken
  Újabb szponzoráció a Heinekennél
  Fesztiválfotósokat toboroz a Heineken
  Instagramos városmarketing a Heinekentől

További hírek ebben a kategóriában

Különleges fényképnyomtatási tec...
Díszpárna, ami életre kelti napp...
Kreatív ötletek a karácsonyi vil...
A megnyerő névjegykártya titkai ...