Hírek
23372 hír az adatbázisban
Új igazgatók a PwC Magyarország vezetői között
Marketinginfo.hu - 2015-09-30 17:12
Karrier

A PwC Magyarország könyvvizsgálati üzletágát 2015. október 1-jétől három hölgy: Erőss Dóra, Könczöl Enikő és Lett Kornélia erősíti új pozícióban.

Erőss Dóra 2004 óta erősíti a PwC Magyarország csapatát, ahol elsősorban vállalati kockázatkezelési tanácsadási szolgáltatásokkal foglalkozik, valamint az energia szektorban működő magyar és külföldi tulajdonú társaságok könyvvizsgálatában vesz részt.

Az elmúlt években Kazahsztánban és Ausztráliában szerzett tapasztalatot szintén a PwC hálózatában kockázatkezelési-tanácsadás és könyvvizsgálati területeken. Mindennapi feladatai mellett karrier-tanácsadással és tréningekkel foglalkozik. Elkötelezett támogatója a munkahelyi sokszínűség és a nemek közötti egyenlőség megteremtésének.

Könczöl Enikő okleveles könyvvizsgáló, 1998-ban csatlakozott a PwC csapatához.2010 januárjában tagja lett a PwC közép- és kelet-európai számviteli tanácsadói csapatának, melynek keretében bankok és biztosítási cégek számára nyújt segítséget a nemzetközi beszámolási sztenderdekkel kapcsolatban az egész régióban.

Regionális munkái mellett jelentős magyarországi ügyfeleket könyvvizsgál a pénzügyi és biztosítási szektorból, mind az IFRS, mind pedig a helyi beszámolási sztenderdek alapján.
Lett Kornélia magyar és nemzetközi (ACCA) könyvvizsgálói képesítéssel rendelkezik. Az egyetem elvégzése után a PwC elődjénél, a Price Waterhouse könyvvizsgálati osztályán kezdte szakmai pályafutását. Szakterülete a járműipari vállalatok, valamint német, svájci, osztrák hátterű társaságok számára nyújtott könyvvizsgálat és tanácsadás. Ügyfelei közé az ország számos pontján különböző iparagákban tevékenykedő magyar és külföldi tulajdonú vállalatok tartoznak.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új energetikai és közműtanácsadási igazgató a PwC-nél
  Új igazgatók a PwC Magyarország vezetői között
  Vezetőváltás a PwC Magyarországnál
  Közszolgálati szakértő a PwC-nél
  Bank- és tőkepiaci szakértővel bővül a PwC tanácsadó csapata
  Új HR-vezető a PwC-nél
  A PwC Magyarországhoz igazolt Bársony Farkas
  Új igazgatók a PwC Magyarország vezetői között
  Szívesen mennének kiküldetésre a női munkavállalók
  Kamarai elnököt választottak a könyvvizsgálók
  PwC: világszerte nő a foglalkoztatottság
   PwC: ez vár ránk 2050-ben
  Nők vezető szerepben
  Nemzetközi pályán folytatja a PwC HR-vezetője
  Két új igazgató a PwC Magyarország vezetői között
  Új igazgató a PwC Magyarországnál

További hírek ebben a kategóriában

Sztaniszláv András lett a világ ...
Új energetikai és közműtanácsadá...
Új igazgató a kecskeméti Mercede...
Új igazgató a budapesti Continen...