Hírek
22763 hír az adatbázisban
Gyanútlan autóvásárlót lepett meg a BMW
Marketinginfo.hu - 2015-09-28 18:02
Kereskedelem

Szeptember elején gurult le a BMW Group müncheni autógyártó- és összeszerelő üzemének gyártósoráról a tízmilliomodik BMW 3-as limuzin.

A BMW ügyfeleinek 2007 óta lehetőségük van rá, hogy a BMW Welt-ben vegyék át vadonatúj autójuk kulcsait. A bajor gyártó a tízmilliomodik BMW 3-as limuzint is itt adta át új tulajdonosának, az Eichstätt-i Xaver Bittl-nek. Az ünnepélyes járműátadásra a BMW egy különleges meglepetéssel is készült, hiszen a gyanútlan tulajdonost az Imperial Blue metálkék fényezésű BMW 320d limuzin mellett a müncheni gyár néhány dolgozója várta, akik hatalmas számokat a magasba tartva köszöntötték a tízmilliomodik modell tulajdonosát és családját.

Az ünnepélyes járműátadáson Hermann Bohrer, a BMW Group müncheni gyárának vezetője és Helmut Käs, a BMW Welt első embere is tiszteletét tette, akik gratuláltak a szerencsés tulajdonosnak. "A járműátadási folyamat egyedülálló élmény ügyfeleink számára, és ez ma sem volt másképp. A tízmilliomodik BMW 3-as limuzin átadása egy egészen különleges mérföldkő a vállalat számára" - mondta Helmut Käs.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Bérelj limuzint az esti partihoz! (X)
  Bemutatkozott az új orosz elnöki limuzin, a Szenat
  Augusztusban nem nyaraltak az értékesítők
  BMW: sikerülhet a kétmilliós eladási terv
  Vásárlásösztönzéssel támogatja a BMW az i3 típust
  Elégedett a BMW

További hírek ebben a kategóriában

Háromból kettő magyar még soha n...
Két tipp elektromos autó vásárlá...
Hogyan készítsen jól konvertáló ...
Kaukázusi kefirt hív vissza az A...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...