Hírek
22762 hír az adatbázisban
Turizmus-agrárium: összehangolt marketing
Marketinginfo.hu + MTI - 2015-09-28 13:03
Egyéb

Stratégiai megállapodást kötött pénteken a Magyar Turizmus Zrt. és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, amelynek értelmében összehangolják marketing tevékenységüket.

Az MT Zrt.-nek és a NAK-nak közös célkitűzése az is, hogy a gazdák és a gazdálkodók piacra jutását és versenyképességének javítását minél hatékonyabban előmozdítsák. A stratégiai megállapodást Faragó Péter, az MT Zrt. vezérigazgatója és Győrffy Balázs, a NAK elnöke írta alá az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásár és Kiállításon (OMÉK).

A két szervezet a megállapodásban rögzítette azt is, hogy a kis- és közepes vállalatok versenyképesebbé tételét különösen fontosnak tartja, és a nemzetközi piacra jutásukat fokozottan kívánja elősegíteni. A közös munka lényeges elemének tartják az aláírók, hogy tevékenységeik összehangolásának érdekében az MT Zrt. és a NAK szakemberei rendszeres időközönként egyeztessenek az agrármarketinget érintő napi feladatokról is. Emellett a két szervezet közösen kíván megvalósítani országos és ágazati promóciós tevékenységet, továbbá egymás rendezvényeit is népszerűsíteni kívánják.

Az MTI kérdésére a két vezető elmondta, hogy a gazdálkodók konkrét hasznot is remélhetnek az együttműködésből, mivel az MT Zrt. által szervezett különböző kiállításokon megfelelő lehetőséget kapnak arra, hogy áruikat, tevékenységeiket népszerűsítsék. Faragó Péter kiemelte, hogy az MT Zrt. várja a gazdálkodók konkrét jelentkezését, mivel az információk nem mindig jutnak el hozzájuk.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Átadták a Magyar Turizmus Minőségi Díjakat
  Dübörög a konferenciaturizmus Magyarországon
  Távozott posztjáról a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója
  2016 a gasztroélmények éve lesz
  Stratégiai megállapodás segítheti Budapest PR-jét
  Rekord a belföldi turizmusban
  Hatékonyabb lesz a turizmus- és az agrármarketing
  Új marketing-stratégia a Magyar Turizmus Zrt.-től
  Új promóció a Magyar Turizmus Zrt.-től

További hírek ebben a kategóriában

Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...
Kutyaellenes kampány Iránban
Megállapodott az Audi és a szaks...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...