Hírek
22767 hír az adatbázisban
Profi hírszolgáltatást indít a Politico
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2015-09-22 14:00
Egyéb

A Politico Pro személyre szabott híreket közvetít, előfizetéses rendszerben.

Hírügynökségeknek, kormányzati intézményeknek, szakmai szervezeteknek kínál előfizetéses rendszerű hírszolgáltatást a Politico. Az öt hónapja létrehozott Politico site-ot havonta több mint egymillió olvasó keresi fel. A Politico Pro nem új üzleti modell, hanem nagyban támaszkodik a Politico amerikai prémium előfizetői rendszerére, amely 2011 óta működik.

A Pro szolgáltatás előfizetői kora reggeli hírleveleket kapnak, személyre szabható hír-értesítőkkel, online cikkekkel és elemzésekkel. Az előfizetők emellett heti összefoglalókat is olvashatnak és hozzáférést kapnak a szerkesztőség által szervezett eseményekhez is.

Shéhérazade Semsar-de Boisséson, a Politico vegyesvállalat ügyvezetője elmondta, a Pro előfizetés elindítása fontos része az európai expanziónak és bizonyítja a két alapító (Politico és Axel Springer) elkötelezettségét egy fenntartható, nyereséges üzleti modell és a minőségi újságírás összekapcsolásában.

Dari Gessner, a Pro Services ügyvezetője hozzátette, szignifikáns érdeklődést tapasztalnak a Pro szolgáltatás iránt a kormányzati intézmények, multicégek, szakmai szövetségek, NGO-k részéről olyan tartalomra, amely "elsőként mondja el nekik mi számít igazán".
Ralph Büchi, az Axel Springer International elnöke örömmel kommentálta, hogy az olvasók szívesen fizetnek olyan tartalomért, amely jelentős hozzáadott értékkel bír.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Közös projektben az Axel Springer, a NYT és a News Corp
  Egyéves a Politico projekt
  Bővült a Politico hírszolgálat
  Jön a Morgen Europa
  Új hírlevéllel jelentkezik a Politico
  E hét kedden debütál a Politico.eu
  Április végén indul a Springer Politico projektje
  Brüsszeli portállal bővít az Axel és a Politico
  Összefogott az Axel és a Politico

További hírek ebben a kategóriában

Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...
Kutyaellenes kampány Iránban
Megállapodott az Audi és a szaks...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...