Hírek
20073 hír az adatbázisban
Társadalmi innovációt támogat az UniCredit
Marketinginfo.hu - 2015-09-16 16:03
CSR

Második alkalommal hirdeti meg az UniCredit Bank és az UniCredit Alapítvány társadalmi célú pályázatát nonprofit szervezetek számára.

A "Lépj velünk!" - társadalmi innovációs program idei újdonsága, hogy a pályázó non-profit szervezetek az összesen elnyerhető 60.000 euró támogatáson túl fél éven át tartó szakmai mentorálást is kapnak, amibe az UniCredit vezető menedzserei is bekapcsolódnak.
A program keretében megnyíló pályázatra olyan nonprofit szervezetek jelentkezését várják, amelyek nem közvetlen pénzügyi támogatást biztosítanak magánszemélyek és szervezetek számára, hanem projektjeikkel fenntartható módon támogatnak hátrányos helyzetű helyi közösségeket és családokat.

Az összesen 60.000 euró támogatási összegből 55.000 eurót közvetlenül nyerhetnek el a zsűri által a legjobbnak ítélt pályázók, 5.000 eurót pedig a bank munkatársai szavaznak meg az általuk legsikeresebbnek ítélt projekt számára.

A pályázatot a civil szféra ügyei iránt elkötelezett hazai és nemzetközi szakemberekből álló zsűri bírálja el: Alice Aricò az UniCredit Alapítvány program koordinátora, Smid Beáta az UniCredit Bank marketing és kommunikációs igazgatója, Roxana Damaschin-Tecu a NESsT globális portfólió igazgatója, Pistyur Veronika a Bridge Budapest ügyvezetője és Azurák Csaba a TV2 Aktuális műsorainak főszerkesztője.

"Az UniCredit elkötelezett a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentése iránt. A rendelkezésre álló eszközökkel évek óta támogatunk olyan hiteles szervezeteket és kezdeményezéseket, amelyek innovatív megoldást kínálnak egy-egy kiemelt társadalmi problémára. Legutóbbi három díjazottunk a támogatásnak köszönhetően hétszáz hátrányos helyzetű ember életminőségén javított tartósan"- mondta Smid Beáta az UniCredit Bank marketing és kommunikációs igazgatója.

"Már önmagában ahhoz nagy bátorság kell, hogy valaki ki merjen állni egy ügyért, nap mint nap tegyen érte, megőrizve a hitét, a lelkesedését, az elköteleződését, a hitelességét. Éppen ezért kiemelkedően fontosnak érzek minden olyan támogatást, legyen akár anyagi vagy szakmai mentorálás, ami azokat segíti, akik ezeket a lépéseket, sokszor a komfortzónájukból kilépve megteszik."- nyilatkozta Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője

"Meggyőződésem, hogy nekünk, reflektorfényben dolgozó embereknek kötelességünk felerősíteni minden olyan összefogás hangját, ami jó ügyet szolgál. Szerepvállalásunkkal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a nyilvánosság számára láthatóvá váljanak azok a társadalmi célú projektek, amelyek hátrányos helyzetű csoportok helyzetének javítását tűzik ki célul"- mondta Azurák Csaba a TV2 Aktuális műsorainak főszerkesztője.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Filarmonica della Scala nemzetközi turné az UniCredit támogatásával
  Globális elismerést kapott az UniCredit
  60 ezer euró társadalmi vállalkozásoknak
  Összefogott az UniCredit és a Waberer’s
  Orvosiműszer-adomány az UniCredit Banktól
  Az Igazgyöngyé az UniCredit 5.000 eurója
  Adománnyal ünnepelt az UniCredit
  Banki tevékenység a közép- és kelet-európai régióban
  Lezárult az UniCredit mentorpályázata
  Égési sérült gyermekek ellátását támogatja az UniCredit
  Gyermekkórháznak segít az UniCredit
  Folytatódik az UniCredit Tehetségprogram
  Frissítette CRM rendszerét az UniCredit

További hírek ebben a kategóriában

A Scania 2025-re felére csökkent...
Az AB InBev a környezetért
A LEO „Szeretem a szakmám&...
Diákhitel Ösztöndíj Pályázat