Hírek
20369 hír az adatbázisban
200 újabb Growww-ost alkalmaz a MOL
Marketinginfo.hu - 2015-09-16 14:00
Karrier

A MOL-csoport 2007-ben indított Growww programja hatékonynak bizonyult a tehetségek kiválasztására.

A héten Zágrábban megrendezett kétnapos MOL-csoport rendezvény keretében 200 frissdiplomás tehetség ismerhette a vállalatot, ahol felépíthetik nemzetközi karrierjüket. A MOL-csoport 2007-ben indított Growww programja keretében eddig 1770 friss diplomás csatlakozott a cégcsoporthoz, 83 százalékuk jelenleg is a csoportnál dolgozik.

"Örülünk, hogy 200 ambiciózus és jól képzett tehetségnek adhatunk lehetőséget, hogy a MOL-csoport Growww toborzási és fejlesztési program keretein belül kezdjék meg nemzetközi szakmai karrierjüket" - nyilatkozta Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR igazgatója.

2015 márciusától Bosznia-Hercegovina, Horvátország, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Olaszország, Pakisztán, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia frissdiplomásai vehettek részt a Growww programban. Idén a három-hónapos jelentkezési határidőn belül több mint 10000 pályázó jelentkezett, többek között a műszaki-mérnöki tudományok, gazdaságtan, földtudományok és társadalomtudományok területéről.

"Az egyéves program keretében megismerhettem és megtapasztalhattam az olaj- és gázipar működését. Ez kiváló alap ahhoz, hogy a cégcsoportnál folytassam szakmai karrieremet és jelenlegi munkakörömben, HR partnerként kezelni tudjam a napi szakmai kihívásokat" - nyilatkozta Dino Lučan, a Growww program egyik korábbi résztvevője.

Az egyéves program keretében, az Üzleti Oktatási Programban való részvétellel és szakmai kapcsolatok kialakításával, a hallgatók bepillantást nyerhetnek az olajiparba. A program után a résztvevők többsége a MOL-csoportnál folytatja pályafutását szakértőként, szakemberként vagy akár vezetői munkakörben. A Growww programban jelentős mértékben nőtt a felvett női jelentkezők száma: 35%. Ez az arány nem csak az olaj- és gázipari átlagot haladja meg, hanem a MOL-csoporton belüli átlagot is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A MOL elindította Growww programját
  Mesterséges intelligenciával toboroz fiatalokat a MOL
  A MOL idén is elindította Growww programját
  170 tehetséges fiatalt keres a MOL
  Frissdiplomás dömping a Molnál
  A MOL elindította Growww programját

További hírek ebben a kategóriában

Új elnököt választott a Magyar V...
Videó öninterjú a K&H-nál
Magyar feltaláló nyerte Brüsszel...
Több példakép értékű szakember k...