Hírek
22434 hír az adatbázisban
Felvásárlással erősített a Sharp
Marketinginfo.hu - 2015-09-08 10:03
Márkák

A kelet-európai irodai nyomtató piaci pozíciójának megerősítése és vevőkörének bővítése céljából a Sharp Corporation megvásárolta egyik forgalmazóját, a NEPA Business Solutions-t.

Befejeződött a Sharp Corporation csehországi és szlovákiai nyomtató és dokumentum megoldásokat forgalmazó partnerének, a NEPA Business Solutions-nak a akvizíciós folyamata. A felvásárlás nyomán, a NEPA Business Solutions stabil vevőkörének megszerzésével, tovább erősödik a Sharp piaci pozíciója. A Sharp átvesz minden munkavállalót, és zökkenőmentes átmenet garantál a NEPA Business Solutions korábbi ügyfelei számára.

"Ez a felvásárlás egy újabb lépés célunk, a régiós piacokon erős pozíciók kialakítása felé, és tökéletesen illeszkedik a Sharp európai üzleti stratégiájába. A tranzakció erősíti pozícióinkat, és piaci részesedésünk növekedéséhez vezet. A NEPA Business Solutions hosszú ideje hivatalos viszonteladónk volt, így munkavállalói értékes részét fogják alkotni a Sharp európai rendszerének" - hangsúlyozta Jacek Klekowski, President Sharp Electronics Eastern Europe.

"A NEPA és a Sharp Electronics Europe üzleti partnerekként sok éven keresztül sikeresen működtek együtt számos területen, így különösen a tágan értelmezett irodatechnika és annak disztribúciója terén a cseh és szlovák piacon. Izgatottan fogadtuk a mai hír, és örömmel válunk egy világszínvonalú globális szervezet részévé" - mondta Dušan GAĽA, Managing Director NEPA Business Solutions.

Az akvizíció nyomán a Sharp Corporation 100% -os tulajdonrésszel rendelkezik a NEPA Business Solutions Czech és a NEPA Business Solutions Slovakia vállalatokban.

A Sharp Electronics Europe különböző digitális irodai berendezések, így különösen multifunkciós nyomtatóeszközök (MFP-k) és nyomdai rendszerek forgalmazója.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kicsi a bors, de erős – HP nyomtató a kereszttűzben (x)
  A Sharp elnyerte a Buyers Lab 2019-es díját
  Jelentett a Sharp
  A Sharp felkavarja a vízet az ISE vásáron
  Nyolc BLI díjat nyert a Sharp
  Sharp: sokat bukunk a lassú irodai gépekkel
  BDO: Csendes volt az évkezdet a közepes méretű M&A piacon
  Elhagyja a Sharp az európai tévépiacot
  Egyre több vállalat költ új gépekre nyomtatópiacon
  Xerox: lassul a nyomtatópiac szűkülése az idén
  A Sharp a negyedik alapszínt is hozzáadja LCD televízióihoz
  Hosszított garancia Sharp tévékre

További hírek ebben a kategóriában

Terjeszkedik az AutoWallis
A Prologis a legkiválóbb európai...
A szlovák Jaguar Land Rover is k...
A Monti ballonos víz jellegzetes...