Hírek
23088 hír az adatbázisban
Egy asztalhoz ülteti a szomszédokat az IKEA
Marketinginfo.hu - 2015-08-21 16:03
CSR

A szomszédainkat általában nem igazán ismerjük, pedig épp ők azok, akik segíthetnek, ha például fel kell cipelni az új kanapét.

A magyarországi IKEA új projektjével elsősorban az új lakóközösségekben élőket szeretné megszólítani: ahol a szomszédok között sok esetben szinte egyáltalán nincs kapcsolat. Az újonnan érkező lakóknak éppen ezért csak kevés lehetősége nyílik arra, hogy megismerjék a közösséget és a lakóparkok szomszédságában élőket.

"Az IKEA-szomszédolóestnek köszönhetően az emberek egy kellemes, finom vacsora közben jobban megismerhetik azt a közösséget, amelyben élnek. A 2016-os IKEA-katalógus fő témája az ételek, az étkezések és mindaz, ami a főzéshez kapcsolódik - az előkészületektől kezdve a családdal, a barátokkal együtt töltött időig. Mi más teremtene jobb alkalmat arra, hogy aktivizáljuk a közösségünket, hogy megértsük, megismerjük egymást, mint egy közös vacsora" - mondta el Miskolczi Gergely, az IKEA FOOD menedzsere.

A szomszédolóest két szakaszban valósul meg: először két, az IKEA által kiválasztott lakóközösség kap lehetőséget arra, hogy egy vacsora keretében az ott élők jobban megismerhessék egymást. A második szakaszban viszont más budapesti és budaörsi lakóközösségek is pályázhatnak, hogy az IKEA segítségével saját szomszédolóestet szervezzenek.

"Arra szeretnénk ösztönözni más lakóközösségeket is, hogy tartsanak hasonló vacsorákat. Annak érdekében, hogy az IKEA támogatásával még több új szomszédság saját szomszédolóestet szervezhessen, pályázatot indítunk, amelyben a lakóközösségek a www.szomszedoloest.hu weboldalon, egyszerű regisztrációval vehetnek részt" ¬- ismertette a pályázatot Miskolczi Gergely.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Válasszuk ki a nappalink központi részét úgy, mint egy profi! (x)
  Milyen kerti kanapét érdemes választani a teraszra? (x)
  A divatvilágból merít ihletet az Ikea
  PR ügynökségeket választott az IKEA a régiónkban
  Street art és közösségi kommunikáció az Ikeánál
  Jó évet zárt az Ikea Magyarország
  Ikea: növekedés és fenntarthatóság

További hírek ebben a kategóriában

A Nestlé és a SPAR legújabb szem...
Az OPUS TIGÁZ névadó szponzorkén...
Újraindul az AUTTALENT 2023 - Eg...
Magyar nők vállalkozásait támoga...