Hírek
22763 hír az adatbázisban
Egyedi házhoz szállítás a hot-dog márkától
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2015-08-17 12:02
Outdoor/indoor

Az Oscar Mayer hot-dog alakú reklámautója adta az ötletet, hogy elkészüljön egy hasonló alakú, kisméretű, strapabíró házhoz szállító jármű.

A Wienermobile (hot-dog alakú reklámautó) egyike a leginkább becsben tartott járműveknek, amely látszólag mindenre képes, egy hibája van csupán, hogy nem szállít házhoz hot-dogot. Ez ihlette meg az Oscar Mayert és a 360i ügynökséget, hogy elkészítsék a miniatűr verzióját a reklámautónak, amit Wiener Rovernek neveztek el.

Az elpusztíthatatlan, strapabíró hot-dog fenevad azt üzeni a rajongóknak, a Wiener hot-dog bárhol, bármilyen körülmények közt fogyasztható. Az elemes autó akár 20 mérfölddel is képes száguldozni és 8 hot-dog szállítására alkalmas. Corey Rudd, az Oscar Mayer márka menedzsere elmondta, gyakran hallották, hogy az emberek megéheztek és kedvet kaptak egy hot-dogra, miután látták a Wienermobilt, ezért fejlesztették ki a Wiener Rovert, amivel el tudják érni a hot-dog fanokat a parkokban, a strandokon és a fesztiválokon is - tudósított az Adweek.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tájékozódj biztos forrásból az aktuális csomagszállítási árakról (x)
  Meztelen baristával kampányol a Nestlé

További hírek ebben a kategóriában

Az Egyesült Királyság stabil mob...
Megszépült Kelenföldön a vasútál...
A Coca-Cola különleges plakátjai...
Alkotások használt gumiabroncsok...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...