Hírek
22767 hír az adatbázisban
Jön az Országos KKV Marketing Díj
Marketinginfo.hu - 2015-08-14 15:01
Egyéb

A Magyar Marketing Szövetség megalapította az Országos KKV Marketing Díjat, mellyel a szakmailag legjobb KKV marketing kampányait, programjait kívánja elismerni a KKV marketing gyémánt védjeggyel.

A Magyar Marketing Szövetség az Országos Városmarketing Díj után megalapította az Országos KKV Marketing Díjat, mellyel a szakmailag legjobb KKV marketing kampányait, programjait kívánja elismerni a KKV marketing gyémánt védjeggyel. A díj célja, hogy felhívja a figyelmet a KKV-k fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, továbbá hogy a sikeres, hatékony marketingmegoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez.

Az MMSZ keresi és díjazza azokat a mikro-, kis és középvállalkozásokat, start up-okat, valamint az általuk megbízott ügynökségeket, tanácsadókat, szolgáltató cégeket, akik KKV területen az adott kategóriák valamelyikében sikeres marketingprojekteket, kampányokat, szakmailag profi marketingmegoldásokat valósítottak, valósítanak meg.

Pályázni kilenc kategóriában lehet, a 2014. január és 2015. szeptember között megvalósított aktivitásokkal. A pályázó cégeknek be kell mutatniuk a megvalósított marketingtevékenység előkészítésének, megvalósításának és eredményessége értékelésének folyamatát.

A szakmai zsűri a marketing munka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismeri el a marketing gyémántokkal, a szakmailag kiváló marketing védjegyének odaítélésével. A pályázatok nem egymással fognak versenyezni, hanem a zsűri előzetesen megadott értékelési szempontjai kapják meg a minősítést.

Akik a legtöbb marketing gyémántot gyűjtik össze a szolgáltatói oldalról a "Az Év Marketing partnere 2015" címet, míg megbízói/ügyféloldali elismerésként "Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2015" védjegyet nyerhetik el.

Nevezési határidő: 2015. október 26.
További részletek itt találhatóak.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Újra országos kkv marketing pályázat
  Mesterkurzust indít az MMSZ
  Az INTREN és az iData az év marketing díjasa
  Tata a Marketing Fővárosa
  Az Országos Városmarketing Díj pályázat
  Ismét városmarketing verseny

További hírek ebben a kategóriában

Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...
Kutyaellenes kampány Iránban
Megállapodott az Audi és a szaks...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...