Hírek
22004 hír az adatbázisban
Új vezető a Telenor digitális szolgáltatásainak élén
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2015-08-14 09:05
Karrier

Aleksandra Banovic tölti be a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettesi pozícióját. A regionális szerepkörből érkező vezető Takács Zoltánt helyettesíti tisztségében.


A Telenor Magyarország két éve alapította meg a Digitális Szolgáltatások divíziót, hogy az innovatív szolgáltatások fejlesztését és piaci bevezetését még hatékonyabbá tegye. A divízió munkájának köszönhetően indított a Telenor elsőként a magyar piacon mobil tévészolgáltatást, mobil pénzügyi megoldást és több modern roaming csomagot.

"Aleksandra komoly tapasztalatokkal rendelkezik mind hazai-, mind regionális szinten a legjobb partnerek kiválasztásában és hatékony együttműködések megteremtésében, így bízom benne, hogy vezetése alatt a Telenor digitális szolgáltatásai tovább bővülnek és megőrizzük szerepünket a piacon", mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

Aleksandra Banovic 2011-ben csatlakozott a Telenor Magyarország csapatához beszerzési és logisztikai igazgatóként és 2014-től a Csoport Központi Beszerzési Igazgatóságának vezetőségi tagjaként a közép- és kelet-európai régió négy országának beszerzéseiért is felelt. Telenoros pozícióját megelőzően tíz évet töltött a UPC Magyarországnál hasonló területek vezetőjeként.

Aleksandra Banovic a zágrábi egyetemen szerezett villamosmérnöki diplomát, majd az Egyesült Királyságban MBA mesterképzésben is részt vett. Férjezett, egy kislány édesanyja, és magyarul, szerbül, angolul és németül is beszél.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vállalati kommunikációs igazgató a Telenornál
  Új vezetők a Telenor élén
  Új vezető a Telenor HR-divíziójának élén
  Új vezérigazgató-helyettes a Telenornál
  Új vállalati értékesítési és marketingigazgató a Telenornál
  Új vezetők a Telenornál
  Startupokat támogat a Telenor
  Digitálissá alakulnak a Telenor üzletek
  Új vezérigazgató-helyettes a Telenor vezetői csapatában
  Új elnök-vezérigazgató a Telenor Csoport élén

További hírek ebben a kategóriában

Új műszaki vezérigazgató-helyett...
Andreas Treichl, az Erste Group ...
Új ügyvezető igazgató a Mercedes...
Leépítésekre készül a Bosch
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...