Hírek
22434 hír az adatbázisban
Androidra fejleszt a Xerox
Marketinginfo.hu - 2015-07-22 15:05
Digitális

A munkavállalóknak nem kell visszamenniük a vállalatukhoz, vagy nyomtatószalont keresniük, amikor távol vannak az irodájuktól.

A Xerox legutóbbi online felmérése szerint Amerikában, a dolgozók 23 százalékának van olyan okostelefonja, amit a vállalatuk adott nekik, a munkavállalók 35 százaléka pedig a saját telefonját használja a napi feladatok elvégzésére. Ennek ellenére mindössze tízből három ember tud nyomtatni a mobiljáról, miközben a vállalatok több mint a felénél szükség van arra, hogy a dokumentumokat rendszeresen kinyomtassák, kézbe vegyék.

A Xerox követve ezeket az elvárásokat, változásokat a közelmúltban olyan új mobil applikációt mutatott be, amelynek segítségével az androidos okos eszközzel rendelkező dolgozók gyorsan és egyszerűen menedzselhetik a nyomtatási feladataikat az irodán kívül is. Az android KitKat (4.4) verzióra épülő, beágyazott, kiegészítő programként futó nyomtatási szolgáltatás révén a telefon, vagy tablet könnyedén összeköthető a Xerox legújabb nyomtató berendezéseivel.

Ennek köszönhetően a munkavállalóknak nem kell visszamenniük a vállalatukhoz, vagy nyomtatószalont keresniük, amikor távol vannak az irodájuktól. Elég, ha ott, ahol éppen tárgyalnak a hozzájuk legközelebb lévő, új típusú Xerox nyomtatóra, vagy multifunkciós berendezésre elküldik a nyomtatandó dokumentumot. Ezután pár pillanat és már kezükbe is vehetik a kinyomtatott anyagokat.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kicsi a bors, de erős – HP nyomtató a kereszttűzben (x)
  Intelligens közlekedési hálózatot fejleszt a Xerox
  Új Xerox applikációk
  51 százalékos növekedés a Xerox-nál
  Xerox: „okosabbá” válik a dokumentumkezelés
  Üzleti intelligencia megoldás a Xerox-tól
  Xerox: lassul a nyomtatópiac szűkülése az idén

További hírek ebben a kategóriában

GDPR: kevés a felkészült szervez...
Hogyan alkalmazható az automatiz...
Marketingdíjat kapott az OBH és ...
Hosszabbít ‘Az Év Honlapja...