Hírek
22661 hír az adatbázisban
Tengerparti átvevőpontot kapnak a jachtosok
Marketinginfo.hu - 2015-07-21 09:01
Kereskedelem

A FarFetch vásárlói akkor is átvehetik a megrendelt termékeket, ha éppen a Földközi-tengeren hajóznak.

A luxuswebáruház könnyebbé akarja tenni vásárlóinak a termékek átvételét, nem csak a szárazföldön, hanem a vízen is - közölte az internet RETAILER. A szakportál idei Europe 500-as listáján 93. helyen álló FarFetch jacht-átvételi szolgáltatást indított FarFetch & Away néven. A szolgáltatás használói választhatnak a Földközi-tenger mentére elhelyezett átvevőpontok között, ahova kikötve felkaphatják az árut. A szolgáltatás ideiglenes, július 8. és szeptember 16. között aktív, és összesen 12 átvevőpontot kínál, például Cannes, Mikonosz, vagy Barcelona (Spanyolország) kikötőiben.

A szolgáltatás így működik: a fogyasztó vásárol valamit online, majd felhív egy speciális telefonszámot, ahol bemondja, hogy melyiket választja a rendelkezésre álló átvevőpontok közül. A FarFetch pedig legkésőbb másnap az adott helyre viszi a terméket. Ha a fogyasztó kipróbálja a terméket, és nem tetszik neki, akkor az árát is visszakapja.

A FarFetch 362 százalékkal növelte forgalmát az elmúlt 5 évben, 50 millió dollárról (2010) 235 millióra (2014).NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hajószállító utánfutók magas minőséggel (x)
  Offline átvevőpontokat nyit az Árukereső

További hírek ebben a kategóriában

Szeretsz kényelmesen vásárolni? ...
Milka jégkrémeket von ki a forga...
Húskészítményeket hív vissza a f...
Kosárérték - a legszebb szám (x)