Hírek
22492 hír az adatbázisban
Legjobb félévét zárta a Hyundai Európában
Marketinginfo.hu - 2015-07-17 17:00
Kereskedelem

A Hyundai Motor rekord eredménnyel zárta az első félévet Európában, ahol a forgalomba helyezett járművek száma a január-júniusi időszakban elérte a 237.221 darabot.

Az értékesítés 8,1 százalékkal haladja meg a tavalyi év azonos időszakában elért 219.373-as eladást. A vállalat idén lecseréli, illetve felfrissíti európai modellkínálatának 80 százalékát.

Thomas A. Schmid, a Hyundai Motor Europe ügyvezető igazgatója megjegyezte: "szem előtt tartva az európai vásárlók sajátos igényeit, elkötelezetten törekszünk arra, hogy autóink minden szempontból megfeleljenek az itteni elvárásoknak. Ez a megközelítés segít abban, hogy növeljük értékesítéseinket ezen a piacon, ahol igen erős a verseny. Vélhetően mi rendelkezünk a legfrissebb modellkínálattal, ami nemsokára még a vadonatúj Tucsonnal is kiegészül."

A Hyundai Motor az új autók európai piacán 3,2 százalékos részesedést szerzett 2015 első felében, ami megfelel a tavalyi év azonos időszakában elért piaci részesedésének.

A régióban értékesített Hyundai modellek több mint 90 százalékát Európában tervezik, fejlesztik és tesztelik. Emellett az Európában eladott Hyundai modellek 90 százaléka a márka cseh, illetve törökországi gyártóüzemében készül.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Hyundai megvásárolná a Boston Dynamics robotfejlesztőt
  Sorsolással ért véget a tripla SPAR promóció
  Gyártósoron az új Tucson
  Harmadszor Superbrands díjazott a Hyundai
  Hyundai Motor: rekord első negyedéves eredmény Európában
  Növelte forgalmát Európában a Hyundai
  Hatmillió autót adott el a Hyundai Európában

További hírek ebben a kategóriában

Szalmonella miatt visszahívja to...
Komoly válságban a svájci óragyá...
Visszaesett a Skoda autók eladás...
Milyen a jó babaruha? (x)