Hírek
22246 hír az adatbázisban
Idén ötödször Vodafone Kupa a Margitszigeten
Marketinginfo.hu - 2015-07-01 13:48
CSR

"A Vodafone Magyarország meghosszabbította a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést"

Ezt jelentette be kedden Dr. Beck György a Vodafone Magyarország, és Dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke. Mint mondták, a hosszú évek óta tartó sikeres együttműködés keretében rendezik meg július 9-11. között a hagyományos Vodafone Kupát, amely a magyar férfi vízilabda válogatott számára az utolsó jelentős, többnapos felkészülési torna lesz a kazanyi vizes világbajnokság előtt.

A Vodafone Kupán a világbajnoki címvédő Magyarország mellett Olaszország, Spanyolország és Ausztrália csapatai mérkőznek meg a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában.

Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke különösen fontosnak nevezete a támogatók szerepét, hiszen ők biztosítják azt a stabil hátteret, amelyre a vízilabdasport épül. Az elnök a 2017-es budapesti vizes világbajnokság közeledtével kiemelte a szponzorok munkáját és támogatásuk jelentőségét.

A Vodafone Magyarország 2007 óta a magyar vízilabda elkötelezett támogatója, emlékeztetett Beck György, hozzátéve, hogy a Vodafone számára öröm és megtiszteltetés, hogy egy olyan sikeres sportágat támogathat, mint a vízilabda. A póló a Vodafone számára is a legfontosabb értékeket közvetíti, mint a csapatszellem, az ellenfél tisztelete, a győzni akarás és a fair-play. A Vodafone elnöke szerint a legeredményesebb hazai csapatsportot, a vízilabdát és a Vodafone-t is a kreativitás, a dinamizmus, az intelligencia és a hosszú távú gondolkodás teszi igazán sikeressé.

Ez utóbbi fogalom jegyében támogatja a Vodafone a szövetségen keresztül a férfi és női válogatott mellett a jövőbeni sikerek letéteményeseinek, vagyis az utánpótlásnak a munkáját is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Magyar Vízilabda Szövetség a társadalmi felelősségvállalás jegyében
  Továbbra is kiemelt partnere a BENU a MVLSZ-nek
  A Vodafone is készül a Szigetre
  Ezeket tűzték ki célul a Főállású Angyalok
  Gördeszka pályát épített a Vodafone

További hírek ebben a kategóriában

Akcelerációs program a Tungsramt...
40 millió forintnyi támogatásról...
Tizenháromezer gyermek kapott aj...
A Hankook legújabb jótékonysági ...