Hírek
22434 hír az adatbázisban
A Herendi Porcelánmanufaktúra kupáját nyerik a győztesek
Marketinginfo.hu - 2015-06-30 12:33
CSR

Valódi hungarikumot, a Herendi Porcelánmanufaktúra kézzel készített, mintegy félmillió forint értékű kupáját teheti a vitrinjébe a 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíj abszolút első helyezettje.

Immár negyedik alkalommal éri az a megtiszteltetés a Kékszalag abszolút győztesét, valamint a második és harmadik helyezett egységet, hogy a dobogón egy külön erre az alkalomra készített herendi porcelán kupát emelhetnek a magasba. A társaság a 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíjat is a sajtótájékoztatókon már bemutatott díjak elkészítésével támogatja. Az egyedi festésű porcelán alkotásokat kék Apponyi minta és 24 karátos arany díszíti, fémjelezve a verseny logójával. Az Apponyi-motívum egyike a legkedveltebb herendi mintáknak.A márka hasonló módon van jelen több kiemelt magyar sporteseményen. Hogy csak néhány sportágat említsünk meg: Herend díjazza a magyarországi Forma-1 futam győzteseit, és a legjobb golfozók, lovaspóló csapatok, díjugratók és jégkorong csapatok vehetik át a Herendi Porcelán díjakat.

A Herendi Porcelánmanufaktúra jelenleg a világ legnagyobb porcelánműhelye, ahol mind a mai napig kézműves módon állítják elő a porcelán tárgyakat. A manufaktúra 1826-os alapítása óta több jelentős világversenyen bizonyította, hogy helye van a luxusiparban, s a márka 2001 óta a Magyar Örökség része. A New York-i székhelyű Luxury Institute 2006. évi felmérése szerint Herend volt a legkedveltebb luxus porcelánmárka az USA piacán.

A Herendi Porcelánmanufaktúra 16 ezer különböző fehér formával, és négyezer különböző festett mintával rendelkezik, ami mintegy 64 millió különböző terméket jelent. Naponta egy új termék születik a Manufaktúra falai között. Herend a tradíció és innováció egyensúlyát valósítja meg, és sikeresen örökíti át a XIX. századi hagyományokat a XXI. század világába.

A Kékszalag a Balaton legkiemelkedőbb vitorlás eseménye, Európa legnagyobb tókerülő versenye. A táv mintegy 155 kilométer, amelyet 48 órán belül kell megtenni a mintegy hatszáz hajóból álló mezőnynek. A versenyen együtt rajtolnak a hagyományos, egytestű hajók és a két- vagy háromtestű high-tech vitorlások, a profi csapatok és a családi vitorlázók. A Balaton jellemzően komoly próbára teszi valamennyiüket, s a Kékszalag teljesítése önmagában is komoly sportteljesítmény. Az idei 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíj rajtja 2015. július 2-án, csütörtökön 9.00 órakor lesz Balatonfüreden. Az eredményhirdetésre a balatonfüredi Gyógy téren, július 4-én 18.00 órától kerül sor.

A Kékszalag névadó támogatója a budapesti ÁRKÁD Bevásárlóközpont, a Fehér Szalag névadó támogatója a GeneralCom, a Kékpántlika névadó támogatója a Microsoft.

Főtámogatók: Audi és Balatonfüred Város Önkormányzata.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Herendi porcelánokból nyílt kiállítás a török fővárosban
  Herendi porcelánok a Gül Baba türbéjénél
  A porcelánmanufaktúra alkotásaiból nyílt kiállítás
  Nyereséges a Herendi Porcelánmanufaktúra
  Ezek a nemzetek vásárolják a legtöbb hungarikumot
  Segítség az autista fiataloknak a Kékszalagon
  Hungarikum lett a tiszai halászlé
  Jelentősen növelte nyereségét a Herendi Porcelánmanufaktúra
  Qatar Airways promóciója
  Az Ilcsi Szépítő Füvek a Kékszalagon
  Az Audi a 47. Kékszalag prémium autós partnere
  A Live PR a Kékszalag kommunikációs partnere
  A Hospice Alapítványt segítik a Kékszalag indulói
  A ClearWater is támogatja a Kékszalag vitorlás versenyt
  Kékszalag szponzor lett az ÁRKÁD

További hírek ebben a kategóriában

Segítség a járvány alatt a Coca-...
P&G: több mint 150 raklap termék...
A Vodafone is csatlakozott a Glo...
Mindent az OEKO-TEX 100 minősíté...