Hírek
22003 hír az adatbázisban
Új vezérigazgató-helyettes a Telenor vezetői csapatában
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2015-06-29 15:19
Karrier

Június 1-től Ole Bjorn Sjulstad tölti be a Telenor Magyarország vállalatfejlesztési divíziójának vezetői posztját.

A norvég szakember a Telenor Csoport oroszországi irodájának éléről érkezik Törökbálintra. Eddigi pályafutása során több iparágban szerzett tapasztalatokat az USA-tól Szingapúrig.

Mielőtt 2000-ben a Telenorhoz csatlakozott volna, Ole Bjorn Sjulstad tíz évet töltött az olaj- és gáziparban, egy ideig az Egyesült Államokban. Eredetileg mérnöki diplomával rendelkezik, és az IT-szektorban kezdte pályafutását, ahol hat évig dolgozott. A Telenornál először az ázsiai regionális iroda vezetéséért felelős alelnök, majd ügyvezető igazgató volt. 2004-ben érkezett a Telenor norvég központjába, ahol alelnöki (Senior Vice President) tisztséget töltött be, majd az ázsiai régió vállalatfejlesztési igazgatója lett. 2009-ben bízták meg a Telenor moszkvai irodájának vezetésével.

"Nagy örömmel fogadjuk Ole Bjorn-t Magyarországon. Biztos vagyok benne, hogy a dinamikusan változó mobilpiacokon és más iparágakban szerzett tapasztalatával jelentősen hozzájárul majd a Telenor Magyarország további sikereihez" - mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

"A legfontosabb, amit a társadalomért tehetünk, ha mindenki számára elérhetővé tesszük a Hipernetet, hiszen ezáltal fejlődnek a vállalkozások, növekszik a gazdaság, és így segíthetjük, hogy ügyfeleink megvalósíthassák céljaikat. Ehhez fejlesztésekre és komoly befektetésekre van szükség, melyek feltétele a stabil szabályozási és üzleti környezet. Új pozíciómban minden erőmmel azon leszek, hogy ez a környezet kedvező kereteket biztosítson az innovációhoz és a fejlesztéshez, hogy valóra válthassuk a magyar társadalom számára a mobiltechnológia ígéretét. A Hipernettel támogatott Hipersuli oktatási kezdeményezés jó példa arra, miként segíthet a kormányzati intézmények, a szakértők, a civil szervezetek és a Telenor közötti együttműködés megvalósítani ezeket az előnyöket" - fejtette ki Ole Bjorn Sjulstad.

Az új vállalatfejlesztési vezérigazgató-helyettes Klausz Ferencet váltja, aki áprilistól egy új nemzetközi projektet vezet alelnöki (Senior Vice President) pozícióban a Telenor norvégiai központjában.

Ole Bjorn Sjulstad (54) mérnöki és üzleti diplomával rendelkezik, legutóbb 2008-ban szerzett PDA oklevelet az IMD-n (International Institute for Management Development). Nős, 3 felnőtt gyermek apja.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vállalati kommunikációs igazgató a Telenornál
  Új vezetők a Telenor élén
  Új vezető a Telenor HR-divíziójának élén
  Új vezérigazgató-helyettes a Telenornál
  Új vállalati értékesítési és marketingigazgató a Telenornál
  Új vezetők a Telenornál
  Új vezető a Telenor digitális szolgáltatásainak élén
  Új elnök-vezérigazgató a Telenor Csoport élén

További hírek ebben a kategóriában

Andreas Treichl, az Erste Group ...
Új ügyvezető igazgató a Mercedes...
Leépítésekre készül a Bosch
A 2019-ben is keresik a szerethe...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...