Hírek
20369 hír az adatbázisban
Friss arculattal, reklámmal és promócióval a Poli-Farbe
Marketinginfo.hu - 2015-06-18 16:00
Márkák

Frissítette arculatát a Poli-Farbe. A márkaépítést újradolgozott tv-szpot, villamosreklám, print és online kampány, illetve BTL-aktivitások támogatják.

A Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték palettája kilenc új színnel bővült és megújult a vezető termékének csomagolása is. Az új csomagolást és a megújult színvilágot a márka tv-szpotjára is átvezették, a 25 másodperces verzió mellett megszületett öt színmutáció is, ezek 15 másodpercesek. A tv-kampány a TV2 csoport és az Atmédia csatornáin futnak tavasztól őszig, kiegészítve egy innovatív megoldással. A reklámhelyek első pozícióiban található szpotokat a Poli-Farbe összekapcsolta a TV2 ID-jával, így a forduló piros kocka festékdoboz alakot vesz fel.

A Poli-Farbe a Ringier Axel Springer kiadóvállalattal közös promócióba is kezdett, amelynek keretében - sok kisebb tárgynyeremény mellett - Rio de Janerio-i utazást tudnak nyerni a festékvásárlók. A hirdetések print és online felületeken futnak, social média és PR-aktivitásokkal, valamint közös rendezvényekkel támogatva.

A bócsai vállalat az idei évben először társult a Class FM reggeli roadshow-jához szponzorként, a helyszíni aktivitások keretében öt településen is találkozhattak a fogyasztók a márkával. Az együttműködés rádiós szpotkampánnyal válik teljessé a nyár végére.

A Poli-Farbe egy különleges content marketing megoldás mellett is letette névjegyét. Egy elhanyagolt I. kerületi betonkerítésre 37 pozitív szót festettek a Színes Város Mozgalom aktivistáival közösen, hogy elgondolkodtassák és felvidítsák az arra járókat.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Csomagolást váltott a Poli-Farbe Platinum
  Nagy dobás a Poli-Farbetól
  Köztéri akció a Poli-Farbetól
  Kozák Danuta a Poli-Farbe sportnagykövete
  Nagycsaládokat támogat a Poli-Farbe
  Arany fokozatú MOB-támogató lett a Poli-Farbe
  Új arculat és reklámfilm a Poli-Farbe-nél
  Kórházfelújításra áldozott a Poli-Farbe

További hírek ebben a kategóriában

Őrületes foci a Pepsivel
Új növényi italcsalád a Coca-Col...
Megújul az Accor Hotels
Folyékony műtrágyát is gyárt jún...