Hírek
22434 hír az adatbázisban
Innovációs díjat adott át a BMW Group és az ENSZ
Marketinginfo.hu - 2015-05-29 14:06
CSR

A BMW Group és az ENSZ Civilizációk Szövetsége negyedik alkalommal adta át az Interkulturális Innováció Díját.

Tíz szervezet részesült a BMW Group és az ENSZ Civilizációk Szövetsége által közösen létrehozott Interkulturális Innováció Díjából. A díjazottak jelentős pénzügyi támogatásra tesznek szert, hogy ezáltal tovább gyarapítsák újító projektjüket. Az első helyezettnek járó fődíj 40.000 dollár.

"A szövetség tevékenységének középpontjában azon alulról szerveződő kezdeményezések megtalálása és támogatása áll, amelyek a különféle közösségek és társadalmi rétegek közötti kapcsolatok javításának intenzív elkötelezettjei. Az ENSZ Civilizációk Szövetsége és a BMW Group közötti rendhagyó együttműködés újító világszemléletünk újabb ékes bizonyítéka" - nyilatkozta Nassir Abdulaziz Al-Nasser, az ENSZ Civilizációk Szövetsége főképviselője. "Kötelezettségvállalásunk messze túlmutat a díjazottak pénzügyi támogatásán. A kiválasztott szervezetek növekedését minden releváns erőforrásunkkal pártfogoljuk. Ez az az alapvető különbség, amelynek köszönhetően az olyan újító ötletek, amelyek jobbá teszik az emberek életét, valósággá válnak" - tette hozzá Bill McAndrews, a BMW Group vállalati- és piaci kommunikációs stratégiákért felelős részlegének alelnöke.

Az Interkulturális Innováció Díja az ENSZ Civilizációk Szövetsége és a BMW Group partnerségének eredményeként indult el 2011-ben. A díj megalapítása óta már mintegy 600 000 ember részesült a támogatásból világszerte. Az Interkulturális Innováció Díjára legutóbb több mint 600 pályázat érkezett, több mint 100 különböző országból.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Fitpuli nyerte a 2019-es Startup Innovációs Díjat
  Juniorokat tanít autót tervezni a BMW
  Parkolóhely figyelő a BMW-től
  Opera-BMW: stratégiai partnerség
  Napenergiát hasznosít a BMW
  Minőségdíjat kapott a BMW, mint a legjobb és legmegbízhatóbb autómárka
  Innovációkkal indítja az új évet a BMW

További hírek ebben a kategóriában

Segítség a járvány alatt a Coca-...
P&G: több mint 150 raklap termék...
A Vodafone is csatlakozott a Glo...
Mindent az OEKO-TEX 100 minősíté...