Hírek
22398 hír az adatbázisban
Új GE Healthcare CT-k a Honvédkórházban
Marketinginfo.hu - 2015-05-14 17:02
CSR

A GE Healthcare új CT berendezései közül ma két készüléket adtak át a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórházában.

Hende Csaba honvédelmi miniszter, Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár, Szabó István dandártábornok, MH Egészségügyi Központ parancsnok és Vasilis Sakkas, a GE Healthcare regionális igazgatója közösen helyezték üzembe a Revolution EVO és GSI szkennereket. A GE félmilliárd forintos újgenerációs képalkotó berendezéseinek köszönhetően az eddigieknél is gyorsabban és pontosabban kezelhetik majd a betegeket a Honvédkórházban. Az új berendezések hatékony segítségül szolgálnak a trauma, a stroke, a daganatos és a szív- és érrendszeri betegségek korai diagnózisában és értékelésében.

"Határozott célunk a Honvédkórház, mint csúcskórház szerepének megőrzése" - hangsúlyozta Szabó István.

A Revolution EVO az egyre növekvő betegszámmal is képes felvenni a versenyt. Az egyébként túlzsúfolt diagnosztikai osztályokon akár 40%-kal hatékonyabb munkafolyamatokat eredményezhet, így több beteg megvizsgálására nyílik lehetőség, jóval rövidebb idő alatt.
A GE Healthcare azonos termékcsaládjából származó Revolution GSI szkenner a diagnosztikai képesség szélesítését is lehetővé teszi olyan betegségek esetében, mint a daganat és a szívbetegségek.

"Nagy öröm számunkra, hogy a Honvédkórház diagnosztikai képalkotó csapata a GE technológiáját választotta - mondta el Vasilis Sakkas. "Hiszünk abban, hogy az új technológia még inkább erősíti a radiológiai osztályt, és képes felvenni a harcot az egészségügy állandóan növekvő igényeivel."
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Együttműködik az SZTE és a GE Healthcare Magyarország
  Magyar fejlesztés segíti a Téli Olimpia sportolóit és orvosait
  Elindult az InnoStars Awards
  Nokia néven az okos egészségügyi eszközök
  Reklám, PR és marketing az egészségügyben
  A GE Healthcare új befektetése
  Új ügyvezető a GE Hungary-nál

További hírek ebben a kategóriában

Kampánnyal hívják fel a figyelme...
A Budapest Airport járványintézk...
Testhőmérséklet mérő kamera a Vo...
Kampányol a Próbakő