Hírek
22292 hír az adatbázisban
Végleg kész a focipályaméretű LED kivetítő
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2015-03-26 14:00
Outdoor/indoor

A New York-i Marriott Marquis mindig meghatározó eleme volt a Times Square-nek, a Broadway felőli oldala pedig most fényesebb mint valaha. Befejeződtek a novemberben átadott, focipályaméretű LED kivető utómunkálatai

Tavaly novemberben villantak fel a Marriott Marquis homlokzatán a világ legnagyobb LED képernyőjének fényei. A 2322 négyzetméteres HD LED kivetítő a hotel teljes frontoldalát (és kisebb részben az oldalát) beborítja, száz méter hosszú és 23 méter magas, készítője a Mitsubishi Electric.

A kivetítő tulajdonosa és üzemeltetője a Vornado nevű ingatlan-befektetési társaság. Manhattan egyik fő látványosságának számító kijelzőn a hirdetéseket pedig a Diversified Media Group értékesíti. Ez év januárjáig a Google bérelte a felületet.

A Vornado-Marriott sign nem csupán a mérete, elhelyezkedése, vagy a felbontása miatt látványos, hanem azért, mert közelről nézve is élvezhető látványt nyújt. "Ez nagyon fontos a hirdetőknek" - idézi a signweb.com Todd Stih-t, a Mitsubishi sales manager-ét, "hiszen a járókelők többsége közvetlenül a kijelző előtt halad el és óhatatlanul is felpillantanak".

A viszonylag kis távolság ellenére, a járókelők a teljes, 24 millió pixeles LED kijelzőn megjelenő tartalmat tisztán és élesen szemlélhetik. A kivetítő teteje 30 méterrel van a járdaszint felett, a teljes tartalom már akkor is átlátható , ha csak 5 méterre állunk a kivetítő előtt.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A DMX címezhető LED szalagok bemutatása (x)
  IKEA: Led it be
  Kosaras DOOH megoldás New York-ból
  A világ legnagyobb digitális hirdetőtábláját bérli a Google

További hírek ebben a kategóriában

Fotó: MÁV-START A MÁV bringás reggeli
2019-09-26 10:12
Igazi \'zöld\' kemping a Szigete...
#loveislove - a Coca-Cola a Szig...
Drónszabályozó technológia a Vod...
Munkaerő-toborzó Volánbusz az EF...