Hírek
22434 hír az adatbázisban
Innovációs díj a Ford-nak
Marketinginfo.hu - 2015-03-24 14:00
Márkák

A Washingtoni Autós Újságírók Szövetsége az elmúlt 111 év mérnöki innovációiért a Ford részére ítélte oda az Arany Fogaskerék díjat.

A szervezet az elmúlt 111 év mérnöki innovációiért Henry Ford és a Ford Motor Company részére ítélte oda a díjat. A vállalat és alapítója azért kapta ezt a kitüntetést, mert rendkívül nagy mértékben járultak hozzá az autóipar fejlődéséhez. A díjat Jim Holland, a Ford járműalkatrész- és rendszertervezési alelnöke vette át.

"Henry Ford komoly szellemi örökséget hagyott ránk, és a Ford csapata továbbra is arra törekszik, hogy minden üzleti tevékenységében meghonosítsa az innovatív szemléletet, jobbá téve ezzel mindannyiunk életét. Ez az, ami vállalattá, közösségé formál minket. Az innováció segítségével megváltoztathatjuk a világot" - mondta Holland.Henry Ford nem csupán kiváló termékei által épített erős vállalatot, hanem azzal a szenvedélyes elhivatottságával is, hogy milliók életét tegye jobbá. Ő leginkább arról ismert, hogy megfizethető autójával az egész világot kormánykerék mögé ültette, ugyanakkor legalább ennyire fontos az is, ahogyan átformálta a társadalmat: a futószalag tökéletesítésével egy második ipari forradalmat alapozott meg, a gyári munkások bérének megduplázásával pedig segített a középosztály megerősítésében. Alapítójának szellemiségéhez hűen a Ford mindmáig arra törekszik, hogy minden üzleti tevékenységében meghonosítsa az innovatív szemléletet.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Fitpuli nyerte a 2019-es Startup Innovációs Díjat
  A gekkótól vett ötletet a Ford
  A Ford vezérét díjazta az Ernst & Young
  TiJöttök: az év innovációs projektjei
  Változás az európai haszongépjármű piacon
  Ford az etikus cégek között
  Angol humor a Ford-tól
  Orvostechnikai eszköz ért Innovációs Nagydíjat
  Prémium Ford szalon nyílt a fővárosban
  Fiatalokat tanít vezetni a Ford
  Tudatos tizenévesek és a járműipar
  Innovatív kooperáció a Ford-nál
  Új kutatási együttműködéseket kötött a Ford
  Új kutatási központot nyitott a Ford
  Beújít a Ford
  Startup projektet támogat a Ford

További hírek ebben a kategóriában

Terjeszkedik az AutoWallis
A Prologis a legkiválóbb európai...
A szlovák Jaguar Land Rover is k...
A Monti ballonos víz jellegzetes...