Hírek
23268 hír az adatbázisban
Az Országos Városmarketing Díj pályázat
Marketinginfo.hu - 2015-03-20 08:29
Egyéb

A Magyar Marketing Szövetség meghirdette az Országos Városmarketing Díjat, mellyel az előző év szakmailag legjobb városmarketing kampányait, programjait kívánja elismerni a Városmarketing gyémánt védjeggyel.

A legtöbb gyémántot összegyűjtött város lesz az év "Marketing fővárosa", míg a legtöbb gyémántot gyűjtő megye a "Marketingaktív Megye".

Az MMSZ keresi és díjazza a városok, települések fejlesztése, ismertségük és elismertségük növelése érdekében megvalósított sikeres marketing-projekteket, kampányokat, rendezvényeket, a szakmailag profi marketingmegoldásokat! Pályázhatnak önkormányzatok, önkormányzatok szervezetei és vállalkozásai, egyesületek, non-profit szervezetek, szakmai és érdekképviseleti szervezetek, alapítványok és egyéb civil szervezetek, üzleti vállalkozások, vagy magánszemélyek, akik az adott évben meghirdetésre került kategóriák valamelyikében marketing tevékenységet végeztek.

"A projekt szakmai támogatóival tökéletesen egyetértettünk abban, hogy az Országos Városmarketing Díj alapvető célja, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketing tevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére. Továbbá a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, valamint segítse a tapasztalatcserét, s benne a megyék, a városok vezetői, szervezetei és a marketingesek közötti együttműködést." - nyilatkozta a Miskolci Egyetem Marketing Intézetének vezetője Dr. Piskóti István.

Nevezni hat kategóriában - rendezvény, külső-, belső kommunikáció, arculattervezés, projekt- és indirekt marketing témában - lehet, a 2014. január 1. és 2015. február 28. között megvalósított aktivitásokkal. Egy szervezet több pályázatot is benyújthat, több Városmarketing gyémántot is szerezhet, hiszen az az adott teljesítményt értékeli, de több elismert marketing-projekt már a szervezet egészének kiválóságát fémjelzi.


Nevezési határidő: 2015. május 8.


A pályázatok szakmai értékelését a marketing szakma - a tudomány, az oktatás és a gyakorlati megvalósítás terén dolgozó - elismert személyiségeiből álló zsűri végzi, s ítéli oda a "Városmarketing gyémánt" díjakat. A szakmai zsűri a marketing munka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismeri el a Városmarketing gyémánttal, a szakmailag kiváló marketing védjegyének odaítélésével. A "Városmarketing gyémánt" díjak, védjegyek odaítélését, annak településenkénti, megyénkénti összegzését követően dől el, hogy melyik város lesz a "Marketing fővárosa" és melyik megye a "Marketingaktív megye".

A zsűri az egyes nyertes és elutasított pályázatokról egyaránt rövid értékelést ad, melyet a Magyar Marketing Szövetség a pályázók felé megküld.

A díj elnyerésének részletes feltételeiről, szabályairól tájékozódni és pályázni a varosmarketingdij.hu honlapon lehet.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Országos Városmarketing Díj 2019
  Többen jelentkeztek az 5. Országos Városmarketing Versenyre
  Idén is keresik a marketing fővárosát
  Jön az Országos KKV Marketing Díj
  Tata a Marketing Fővárosa
  Jubilált a Marketing Szövetség

További hírek ebben a kategóriában

r Bírság a Ryanairnek
2023-10-13 10:14
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és...
Újrainduló gyártás, új termékek ...
Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...