Hírek
22536 hír az adatbázisban
Az év gyógyszerésze pályázat a Roche támogatásával
Marketinginfo.hu + MTI - 2015-03-09 09:29
CSR

Meghirdették Az év gyógyszerésze pályázatot Budapesten, az érdeklődők április 30-áig jelölhetik kedvenc gyógyszerészüket a verseny honlapján.

A szavazatok alapján húsz gyógyszerész kap felkérést a pályázat megírására, előre meghatározott témakörökben, majd ez alapján választja ki a zsűri Az év gyógyszerésze cím birtokosát.

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége koordinálásával a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara - a Roche Magyarország Kft. támogatásával - ötödik alkalommal hirdeti meg pályázatát a cím elnyerésére.

A pályázat kiírói olyan gyógyszerészeket szeretnének elismerésben részesíteni, akik példát mutatnak szakmai teljesítményükkel, hatékony megoldások alkalmazásával és betegközpontú szemléletükkel a gyógyszerészi gondozásban, a gyógyszerellátásban és a gyógyszerfejlesztésben. A pályázat célja országos nyilvánosságot és kiemelkedő szakmai rangot adni a díjazott gyógyszerész munkájához, elismerve a követésre méltó minőséget.

A pályázat kampányindító sajtótájékoztatóján Mikola Bálint, a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének elnöke arról beszélt, a céljuk az, hogy betegközeli ellátást valósítsanak meg a gyógyszerészi munkában is. Kiemelte, hogy a gyógyszeres terápia menedzselése nagyon fontos a gyógyító munkában, és utalt arra: az alapellátásban a gyógyszerészek ötször annyi beteggel találkoznak, mint az orvosok, és ezeknek a megkereséseknek magas szinten akarnak megfelelni.

A díjakat a gyógyszerészek XXV. országos kongresszusán, Siófokon adják át.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Stratégiai HR szolgáltatásokkal bővíti portfólióját a Roche
  Átadtak az „Év Gyógyszere 2016” díjat
  Sószobát eredményezett az összefogás
  A Roche csatlakozik az ALD és a WWF fatelepítési programjához

További hírek ebben a kategóriában

Közel 185 millió forint értékű f...
Bereznay Dani a HELL csapatában ...
Idén nem egy, hanem 24 MikulásGy...
Adomány a Bridgestone-tól