Hírek
21405 hír az adatbázisban
Az Emirates a legjobb
Marketinginfo.hu + MTI - 2015-02-12 16:15
Márkák

Abszolút győzelmet aratott a dubaji székhelyű légitársaság "Az én légitársaságom 2014" versenyen, ahol az utasok szavazatai alapján hirdettek győztest.

A magyar utazók szerint az Emirates a tavalyi év legjobb légitársasága, az eredményt négyezer értékelés alapján hirdették ki "Az én légitársaságom 2014" versenyen.
A repjegy.hu és a Travelo utazási szaklap közös felmérésben a válaszadó utasok 3900 szavazatot és 2053 szöveges beszámolót írtak, ezek alapján négy kategóriában hirdettek nyertest.

Az Emirates mind a négy kategóriában - legjobb ár-érték arány, legjobb fedélzeti ellátás, legkedvesebb légiutas-kísérők, legjobb menetrend - is első helyezést ért el az utasok értékelése alapján. A három éve alapított díj történetében ez az első eset, hogy egy légitársaság összesítettben és minden kategóriában is győzni tudott.

Horváth Gábor, az Emirates country managere elmondta: az eredmények ellenére tovább akarják fejleszteni szolgáltatásuk színvonalát, hogy a magyar utasoknak minél több úticélt tudjanak kínálni a legmagasabb színvonalon.

Az egész évben zajló, 160 légitársaságot érintő értékelés során az utasok 1-től 5-ig terjedő skálán értékelhették a fuvarozókat. A legtöbb minősítés a Wizz Airre (1135) és a Ryanairre (362) érkezett, de a diszkont légitársaságok általában a középmezőnyben végeztek. Kivétel ez alól a Norwegian Air Shuttle, amely a legjobb ár-érték arány kategóriában a Qatar Airwayst maga mögé utasítva a második helyet szerezte meg.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Újabb mobilapplikációt mutatott be az Emirates
  Elsőként használ VR technológiát honlapján az Emirates
  Karácsonyi meglepetések az Emirates-nél
  Így üzen az Emirates az illegális vadkereskedelem ellen
  Kilencmilliárd dolláros szerződést kötött az Emirates és a Rolls Royce
  Megérkezett Budapestre az Emirates első járata
  Szegeden is keres munkatársakat az Emirates
  Márkaépítés használt megaposzterből
  Az Emirates járatot indít Budapestre
  Christiano Ronaldo az Emirates márkanagykövete

További hírek ebben a kategóriában

Bezárja romániai üzemét a Rieker
Victoria Beckham nem tervez több...
Bővített a német Daimler
Csökkent a Daimler nyeresége