Hírek
22475 hír az adatbázisban
Piacra lép a Foxpost
Marketinginfo.hu - 2015-01-30 15:38
Márkák

Az új vállalkozás plázákban és hipermarketekben elérhető csomagautomata-hálózata az észt, a finn és az orosz piacok után márciusban debütál Magyarországon.

Tavasszal országszerte elérhetővé válik a Foxpost új, innovatív észak-európai technológiát meghonosító csomagküldő szolgáltatása. A megoldás lényege, hogy a könnyen megközelíthető plázákban és hipermarketekben kihelyezett praktikus szekrényekből a megrendelő közvetlenül veheti át vagy küldhet csomagot.

A FoxPost Zrt. márciustól elérhető csomagautomata-hálózata az interneten vásárlókat és a biztonságos csomagküldési megoldást igénylőket célozza. Az Észtországból érkező rendszert meghonosító magyar vállalkozás pénzügyi hátterét két hazai kockázati tőke alap, a Finext és Perion együttesen biztosítja.

A FoxPost szolgáltatása az ország legnagyobb, akár havi 20 milliós látogatószámot is meghaladó plázáiban és nagyobb élelmiszerboltjaiban lesz elérhető. A hálózat tagjai között olyan jól ismert helyszínek is megtalálhatók, mint például a WestEnd City Center, az Arena Plaza vagy az Interspar hipermarketek.

A szolgáltatás egyik legjelentősebb újítása a beltéri kihelyezés. Ennek köszönhetően ugyanis kiküszöbölhetőek a kedvezőtlen időjárás okozta csomagsérülések, a felhasználók értékei pedig a megszokottnál jóval nagyobb biztonságban lesznek. Az egyszerűen kezelhető automaták magas szintű diszkréciót garantálnak, továbbá mind a küldés, mind az átvétel védett, kellemes környezetben zajlik. Induláskor több mint 50, később pedig 250 automata áll rendelkezésre.

A beltéri csomagautomata-rendszer az észt, a finn és az orosz piacokon már jelentős sikereket és szignifikáns piaci részesedést ért el. A cég közleménye szerint itthon már számos webáruház jelezte együttműködési szándékát, az Extreme Digital, a Petissimo, a The Body Shop, a Cipőpláza valamint az eOptika.hu is szeretne együttműködni a FoxPost unikális rendszerével, sőt, a legnagyobb magyar webáruház fejlesztő, az UNAS is segít abban, hogy az új szolgáltatás minél több webáruházban megjelenjen.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Érintésmentes csomagautomatát telepít az eMAG és az Extreme Digital
  500.000 csomag felett a FoxPost
  Felvásárolta riválisát a FOXPOST csomagautomata hálózat
  Drón technológia a csomagküldésben
  Lendületben a csomagkézbesítők az OOH piacon
  Jelentősen nő a külföldről rendelt internetes vásárlások részaránya

További hírek ebben a kategóriában

A Costa meghódítja a magyar piac...
Leáll a termelés augusztusban a ...
Átadták a Besweet Csokoládémanuf...
Terjeszkedik az AutoWallis