Hírek
23094 hír az adatbázisban
Új kommunikációs ügynökség
Marketinginfo.hu - 2015-01-16 16:30
Egyéb

A Bellacom egy cégen belül ötvözi a média- és kreatív tervezési, az online marketing, valamint a PR- és rendezvény feladatokat.

Nemzetközi és helyi média, kreatív és online ügynökségeknél, valamint ügyféloldalon eltöltött több mint tíz év után Hlivják Richárd és Sirghel Izabella úgy döntött, saját ügynökségben folytatják tovább, együttműködve hozzájuk hasonló mentalitású szakemberekkel és stratégiai partner ügynökségekkel.

A BellaCom Marketingkommunikációs Kft. egy cégen belül ötvözi a média- és kreatív tervezési, az online marketing, valamint a PR és rendezvény feladatokat. A jelenlegi általános gyakorlattal szemben az új ügynökségnél a szoros együttműködésére építenek. Hatékonyabb, izgalmasabb, pontosabban célzott kampányokat ígérnek. Üzleti koncepciójuk alapján nem szolgáltatáscsomagokat értékesítenek, hanem egyedi, testre szabott megoldásokat nyújtanak stratégiai szemlélettel.

Az új ügynökság szolgáltatásai: marketingkommunikációs stratégia, médiatervezés -és vásárlás, kreatív szolgáltatások, online és performance marketing, keresőmarketing (SEM) és keresőoptimalizálás (SEO), rendezvényszervezés, public relations.

A BellaCom ügyféllistája jelenleg nem publikus, Hlivják Richárd ügyvezető tájékoztatása szerint jelenleg a bank, biztosítás, OTC é FMCG szegmensekben folytatnak tárgyalásokat.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      

További hírek ebben a kategóriában

Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...
Kutyaellenes kampány Iránban
Megállapodott az Audi és a szaks...