Hírek
23030 hír az adatbázisban
Tüzelőként folytatja az installáció
Marketinginfo.hu + MTI - 2015-01-09 10:40
CSR

Jótékony célt szolgál a több mint 150 mázsányi tűzifából épült különleges karácsonyfa, amely az Erzsébet teret díszítette a karácsonyi időszakban.

A 4,5 méter széles, 11 méter magas installáció ötezer darabból készült a Hello Wood csapata, a Design Terminál és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet összefogásában. Az építőanyagnak használt fahasábokból első körben 3 rászoruló családhoz került az Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével, a következő napokban pedig további 10 család részesül a fából, amely a tél végéig fedezi majd tüzelőszükségletüket - közölte a szervezet az MTI-vel.

A segélyszervezet tájékoztatása szerint nemcsak hazai, hanem nemzetközi körökben is osztatlan sikert aratott a különleges karácsonyfa. Mintegy 200 helyen jelent meg cikk az adományfáról a külföldi művészeti és építészeti szaksajtóban, emellett számos országban, illetve nyelven tudósítottak a különleges építészeti alkotásról. Az angol Architects Journal mellékletében és az Arts Illustrated India című indiai művészeti magazinban is cikeztek az akcióról.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A szilárd tüzelésű berendezések karbantartása (x)
  Vágódeszka késsel, egy igazi különlegesség (x)
  Bíztatóan indul a szeretet.éhség kampány a Tesco áruházaiban
  Ünnepi összefogás, hogy egész évben segíthessünk
  Elindult az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtése a Tesco áruházakban

További hírek ebben a kategóriában

Vásárlóival közösen támogatott r...
Új IKEA családi kampány
Mi legyen a Valentin-napkor kele...
A Szerencsejáték Zrt. támogatja ...