Hírek
22520 hír az adatbázisban
Többmilliós adomány a Multiponttól
Marketinginfo.hu - 2015-01-09 09:50
CSR

A Multipont Program 3,4 millió forinttal támogatta decemberi akciójában a tízéves jubileumát ünneplő MikulásGyár Alapítványt.

December végén zárult a Multipont Program és a Mikulásgyár egyhónapos közös, akciója, amely keretében az új belépők és a régi kártyatulajdonosok is hozzájárulhattak a rászoruló gyermekek támogatásához. A kampány eredményeként a pontbeváltási tranzakciók és a program hivatalos weboldalán történő kártyaigénylések után is 100-100 forint támogatás érkezett a MikulásGyár számára.

A 3,4 millió forint támogatás 34 ezer pontbeváltási tranzakcióból és új kártyaigénylésből gyűlt össze, ami a korábbi hónapok és az előző év decemberéhez viszonyítva is kiemelkedő aktivitásszám.

Az Multipont kártyatulajdonosoknak nem jelentett plusz költséget az akció, az adományt ugyanis a Multipont fizette a pontgyűjtők aktivitása alapján. A kártya tulajdonosai számára a pontbeváltás és a kártyaigénylés is ingyenes volt, sőt a beváltott pontokat forintban használhatták fel saját vásárlásaik során.

Az akcióban részt vevő kártyatulajdonosok több mint fele, 55 százaléka a CBA üzleteiben, 42 százaléka a MOL benzinkutakon használta fel az addig összegyűjtött pontjait. A decembertől Multipont partnerré vált Régió Játéknál a kártyatulajdonosok 2 százaléka váltott be kedvezményre jogosító pontokat.

A két alapító cég, a MOL és az OTP mellett a program stratégiai partnere a CBA, a bauMax, az Extreme Digital, az Operett Színház, a Cinema City, a Groupama Biztosító és a Régió Játék.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Rekordot döntött a Mikulásgyár gyűjtése
  Idén nem egy, hanem 24 MikulásGyár lesz!
  Bezárta kapuit a 15. MikulásGyár
  Idén a Millenárison várja az adományozókat a Mikulásgyár
  MikulásGyári önkéntes munka és adományozás a KPMG-nél
  Rengeteg adományt kapott a Mikulásgyár
  Két kategóriában is döntős a Multipont Program
  A MikulásGyárat támogatja a Multipont
  Új kampányt indít a Multipont Program
  Megújult a Multipont Program

További hírek ebben a kategóriában

Bereznay Dani a HELL csapatában ...
Idén nem egy, hanem 24 MikulásGy...
Adomány a Bridgestone-tól
Napelemparkokkal csökkenti villa...