Hírek
20073 hír az adatbázisban
Frissdiplomásokat vár az easyJet
Marketinginfo.hu - 2014-12-22 09:32
Karrier

Már lehet jelentkezni a légiközlekedési hálózat 2015-ös gyakornoki programjára, melynek keretében többek között marketing területen is várják a pályakezdőket.

Üzemeltetés, hálózatirányítás, marketing - csak pár terület a sok közül, ahová pályakezdőket vár Európa legnagyobb légiközlekedési hálózata. Az easyJet 2011-ben indított Európai Frissdiplomás Programja már negyedik éve keresi a fiatal tehetségeket, a programban a kiválasztottak két évig a légitársaság különböző szervezeti egységeinél dolgozva szerezhetnek gyakorlati tapasztalat, vagy akár állást is.


Az elmúlt két évben több mint 3000 jelentkező pályázott az easyJet programjára, közülük 42 frissdiplomást választottak ki. A résztvevőknek betekinthetnek a légitársaság napi teendőibe, de hosszú távú, stratégiai jelentőségű projektekbe is bevonják őket, valamint a két év során végig egy saját, képzett mentor segíti beilleszkedésüket és munkájukat.

A programban résztvevők közül legtöbben az Egyesült Királyságból, Portugáliából, Olaszországból, Görögországból, Spanyolországból és Németországból érkeztek.
Az érdeklődők január 11-ig jelentkezhetnek. A második körbe került pályázók az easyJet angliai Tréning Központjában bizonyíthatják rátermettségüket.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vezető az easyJet élén
  Jól indult a tavasz az easyJetnél
  A frissdiplomásoknak már nem a magas bér a legvonzóbb
  Nettó 255 ezret akarnak a frissdiplomások
  Idén is elindul a Tesco Frissdiplomás Program
  Innovációs versenyt hirdet az EFH
  Íme az easyJet negyedéves teljesítménye
  easyJet: a diszkont légitársaságok fogják uralni Európa légterét
  Rekorddal zárta a nyarat az easyJet

További hírek ebben a kategóriában

Változások a Café Communications...
Kinevezték a Deloitte új EMEA-ré...
Karrier tanácsadó programot indí...
Új projektigazgatóval indult el ...