Hírek
20073 hír az adatbázisban
VOSZ-KVBSZ: fiatal vállalkozókat támogatna
Marketinginfo.hu - 2014-12-19 12:15
Karrier

Vállalkozói szemléletű fiatalok segítését tűzte ki célul Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége - Kereskedők, Vállalkozók Budapesti Szervezete (VOSZ-KVBSZ). A programba 18 éves kortól lehetne jelentkezni.

Mikrovállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező 18-25 év közötti (felsőfokú végzettségű pályakezdők esetén 18-30 éves) fiatalokat segítene felkészíteni saját vállalkozás indítására a VOSZ-KVBSZ , amennyiben elnyerik az ehhez szükséges kormányzati támogatást.

A szervezet többek között ismeret- és készségfejlesztést nyújtana a fiataloknak üzleti tervük kialakításához, valamint pénzügyi támogatást kínálna a jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozásuk induló költségeihez. A program már 2015 első negyedévében elindulhatna.

"A VOSZ-KVBSZ fontosnak tartja, hogy hazánkban a vállalkozói kultúra és a vállalkozói gazdasági potenciál hatékonyan növekedjen. Ennek érdekében a fiatalok vállalkozóvá válási pályázatban szervezetünk konzorciumi formában kíván elindulni - közölte Dr. Gyökeres Zoltán alelnök.

A támogatási kérelem az Ifjúsági Garancia Program részeként, elsősorban az álláskereső fiatalok vállalkozóvá válásához kíván segítséget nyújtani.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A 2017. Év Vállalkozója Díjakat adták át
  A digitalizáció nem egy lehetőség, hanem kötelező elem
  Elindult a Fiatal Vállalkozók Hete
  Magyar milliárdosok árulják el kulisszatitkaikat a Fiatal Vállalkozók Hetén
  Keresik a 2017-es év fiatal vállalkozóját
  Átadták a "Vállalkozók Napja" kitüntetéseit

További hírek ebben a kategóriában

Változások a Café Communications...
Kinevezték a Deloitte új EMEA-ré...
Karrier tanácsadó programot indí...
Új projektigazgatóval indult el ...