Hírek
22638 hír az adatbázisban
Fájdalomcsillapító sütemények a Telekomtól
Marketinginfo.hu - 2014-12-05 10:12
CSR

Az önkéntesség világnapjához csatlakozva a vállalat és a Fenntarthatósági Média Klub munkatársai egy gyermekhospice ház munkájának támogatására továbbítják a saját készítésű süteményeik eladásából származó bevételt.

A törökbálinti Tábitha ház munkatársai számára a fájdalom csillapítása, a búcsú megkönnyítése olyan hivatás, amely elsősorban nem a szomorúságról szól. Ők azok, akik térítésmentesen nyújtanak segítséget olyan családoknak, ahol tartósan beteg, az orvostudomány mai állása szerint gyógyíthatatlan betegséggel küzdő gyermeket gondoznak. Segítség, ellátás, türelem, jó szó és mosoly. A Tábitha ház menedék.

December 8-án a Telekom Krisztina körúti székházának aulája rögtönzött piactérré változik. Az Adni jó! Süti akcióra a vállalat dolgozói és a Fenntarthatósági Média Klub munkatársai saját készítésű süteményeiket kínálják a székházban megforduló látogatók, vásárlók számára. A süteményeket bárki - becsült, adomány értékű áron - megvásárolhatja, a nap teljes bevételét a Tábitha ház kapja.

Országosan több mint ezer önkéntes vesz részt az akcióban, a Fenntarthatósági Média Klub részéről nyolc médiumot képvisel Barabás Éva és Gönczi Gábor (RTL), Czippán Anett és Dudás Ádám (TV2), a ClassFM Kiss Orsival és Árgyelán Krisztával, az Origo, az Index csapata, a Metropol, a Centrál Médiacsoport és a Ringier Axel Springer munkatársai, valamint a Quimby és Novák Péter is az önkéntesek között lesz.

"A Tábitha házban a napi feladatok elvégzéséhez is élünk az önkéntes segítséggel: szívesen látjuk a csapatunkban azt is aki csak mesét olvasna fel vagy játszana a gyerekekkel, foglalkozna a hozzátartozókkal, de a háztartási vagy kertrendezési munkákhoz is jól jön a segítség. A ház működése kizárólag a támogatóknak köszönhető, ezért óriási lehetőség számunkra ez a nap." - mondta Fábián Éva, intézményvezető.


A Telekom támogatási kultúrájának az anyagi segítségen túl évek óta része az önkéntes munka is. Az Adni jó! Süti akció 2012-ben CSR Hungary Díjat nyert a legkiemelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezéseket értékelő versenyen.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  CBD olaj, a természetes fájdalomcsillapító (x)
  Nagyvállalatok a vállalati önkéntesség népszerűsítéséért
  Adományozott a Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub
  Névadó szponzor lett a Telekom
  Katedrán a Telekom
  Öt és félmillió forint a Tábitha Háznak
  Kétmillió forint értékű összefogás
  Szívbeteg gyerekeket támogatott a Magyar Telekom

További hírek ebben a kategóriában

Fenntartható lean szemléletmód
A BorsodChem elnyerte az EcoVadi...
Játékok és 1,2 tonna tartós élel...
Rekordot döntött a Mikulásgyár g...