Hírek
21634 hír az adatbázisban
Kommunikációs kampány kategóriában lett első a Bankcsoport
Marketinginfo.hu - 2014-12-02 14:50
PR

Sándor Imre PR fődíjat nyert a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő.

Kommunikációs kampány kategóriában nyert fődíjat a K&H Csoport a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! általános iskolásoknak szervezett pénzügyi vetélkedővel. A Magyar Public Relations Szövetség által meghirdetett pályázatos idén először indulhattak vállalatok is.

Idén harmadik alkalommal hirdette meg a Magyar Public Relations Szövetség a Sándor Imre PR díjat, amivel a legjobb ügynökségi hírnévmenedzsment munkákat és kampányokat ismerik el anélkül, hogy a különböző pályázatok között abszolút rangsor felállítására törekednének.

Idén először adtak át fődíjat, amelyet minden kategóriában az a pályázat nyert, amelyik az értékelésen a legmagasabb pontszámot kapta, valamint először terjesztették ki a pályázók körét vállalatokra is.

A K&H Csoport így először indulhatott a pályázaton, és egyből el is nyerte a kommunikációs kampány kategóriában a fődíjat az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedővel.

A szakmai zsűri hét szempont szerint értékelte a pályázatokat, melyek közül kiemelt figyelmet fordított minden esetben a választott stratégiára, annak gyakorlati megvalósítására és a kommunikációs eszközök használatára, minőségére.

"Kommunikációs kampány kategóriában a K&H pályázata érte el a legmagasabb értékelést, mellyel a zsűri a kampány társadalmi tudatformálásának céljait is értékelte" - mondta Mayer Zsolt, MPRSZ Alelnök, a zsűri elnöke.

A Csoport évek óta kiemelten támogatja a fiatalok pénzügyi oktatását. A vetélkedő népszerűségét mutatja, hogy a tavaly negyedszerre megrendezett versenyen minden korábbi rekordot megdöntve 4700 diák nevezett országszerte, hogy összemérje pénzügyi tudását. Az alapot egy népszerű rajzfilmsorozat, az Ez kész! Pénz! adja, amelyet több csatorna is sugárzott, és a verseny honlapjáról ingyen letölthető. Emellett több ingyenes segédanyagot, például feladat-javaslatokat, óravázlattervet kapnak a pedagógusok, illetve a bankfióki mentorprogram keretében a diákok ellátogathatnak egy közeli bankfiókba, ahol megismerkedhetnek az ott folyó munkával és a pénzekkel."A gyerekek, valamint a pedagógusok visszajelzései alapján az általunk megálmodott K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő, valamint a köré felépülő pénzügyi oktatási program nagyon népszerű, sok gyakorlati javaslatot nyújt kicsiknek, nagyoknak egyaránt, amint később diákok kamatoztathatnak a mindennapi életben" - mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója, a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő zsűritagja.

A K&H Csoport az idei évtől minden programjában, így a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! vetélkedőn belül is, kiemelten támogatja a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben élő diákokat, pedagógusokat. A Csoport a pénzügyi vetélkedő tudásanyagára építve külön programelemet indít, melynek célja az említett térségek tanárainak módszertani és gyakorlati javaslatokkal, oktatóvideóval, kitelepült díjmentes workshop-ok keretében a lehető legtöbb segítség nyújtása a pénzügyek játékos oktatásához.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Sándor Imre PR-Díj 2018
  Megvan a Sándor Imre PR-Díj zsűrije
  Sándor Imre PR-díj 2017: 11 pályázat került shortlistre
  Elindult az idei Sándor Imre PR-Díj pályázati időszaka
  Sándor Imre PR-díj: 7 elismerés
  Lehet nevezni a Sándor Imre PR-Díjra
  Elismerték a K&H pr-tevékenységét
  Opera-élmény a K&H-tól
  Módosul a Sándor Imre PR-díj 2014 pályázati kiírása
  Sándor Imre PR-díj 2014
  Sándor Imre díjat kapott a SKY Marketing
  Sándor Imre-díjat nyert az Avantgarde

További hírek ebben a kategóriában

r Munkaadókat díjaztak
2019-04-17 10:20
Elismertek a UPS-t
100 év az Open Road Fest színpad...
Átadták a 2018. év Innováció Nag...
Vállalkoznának a magyarok, ha ne...