Hírek
23094 hír az adatbázisban
Rendhagyó THX a 25 év sikeréért
Marketinginfo.hu - 2014-12-01 09:07
Egyéb

Mintegy 180 egykori és jelenlegi kolléga körében ünnepelte a HTX Advertising & Event a Human Telex negyedévszázados fennállását.

Egyedülálló ötlettel rukkolt elő a HTX Advertising & Event a cég 25 éves fennállásának alkalmából: nem az ügyfelei, nem is csak a jelenlegi stábja, hanem minden valaha a Human Telexnél dolgozó munkatársa körében szerette volna megünnepelni a negyedévszázados évfordulóját. Így hát A 25 éves nagy találkozó néven születésnapi partit hirdetett november 25-ére, a Kiosk Budapestbe.

"Jómagam is 18 éve tartozom a Human Telex kötelékébe, vezető társaim szokták is mondani: 'Kisgyerek, itt nőttél fel". Ez tényleg így van, hiszen a családom után a HTX-hez kötődöm legrégebb óta! De vannak olyan kollégák, akik még nálam is korábban kezdték el tolni ezt a szekeret. Minden egykori és jelenlegi munaktársunknak köszönjük, hogy hozzájárultak a 25 év sikeréhez, nélkülük ma nem lehetnénk itt" - hangsúlyozta Hajnal Tamás, a HTX Advertising & Event ügyvezető igazgatója köszöntő beszédében.

Az este folyamán a cég elmúlt 25 évére vonatkozó kvízzel egybekötött tombola is szórakoztatta az egybegyülteket, de a legnagyobb élményt kétségkívül az egykori barátok, kollégák újratalálkozása jelentette minden jelenlévőnek.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Arculatot váltott a Human Telex
  Sikeres a Hajdúsági Magyar Ízek kampánya
  Új piacokon a HTX Advertising & Event
  Új névvel és arculattal ünnepel a Human Telex

További hírek ebben a kategóriában

Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...
Kutyaellenes kampány Iránban
Megállapodott az Audi és a szaks...