Hírek
22246 hír az adatbázisban
Megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató cég labdáival játszik a szerb vízilabda válogatott
Marketinginfo.hu - 2014-11-21 09:44
CSR

A Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft., mint hazánk egyik legnagyobb könnyűipari vállalata együttműködést kötött a Szerb Vízilabda Szövetséggel.

A szerződés értelmében a Kézmű labdája lesz a szövetség hivatalos labdája. A nemzetközi jelenlétet erősítve a vállalat idén a Portugál Vízilabda Szövetséggel is megállapodott, amely alapján a portugál válogatott is a Kézmű labdáit használja.

Az 1953 óta működő cég közel 4500 fő munkavállalójának 75%-a megváltozott munkaképességű dolgozó. A társaság az egész ország területén jelen van, összesen több mint 96 telephellyel rendelkezik hazánk számos pontján. Fő profiljába tartozik a konfekció- és bőrdíszműipar, valamint nagy tételben készít vegyesipari termékeket és sportszereket is hazai és nemzetközi megrendelésekre egyaránt. A társaság küldetése a megváltozott munkaképességű alkalmazottak foglalkoztatásának bővítése.

A Kézmű labdavarró üzemében készülnek a kézzel varrott labdák belföldre és külföldre egyaránt. A professzionális labdatermékek mellett ugyanakkor a társaság végzi a hazai sportegyesületek számára a javítási munkákat is. Az idei évtől a Kézmű labdáival játszik a portugál vízilabda válogatott. Most pedig a Szerb Vízilabda Szövetséggel megkötött szerződés értelmében a Kézmű labdája lesz a szerb válogatott hivatalos labdája is. A társaság a jövőben több száz labdát biztosít a szerb válogatott részére.

Varga Lajos, a Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője a szerződés belgrádi aláírásán elmondta: "Büszkék vagyunk arra, hogy az Egri Vízilabda Klub, a Honvéd Vízilabda Klub, a BVSC Vízilabda Klub, a Vasas SC, a Szegedi Vízilabda Egylet és a KSI Vízilabda Klub után, a mostani megállapodás értelmében a Kézmű labdák biztosítják a szerb vízilabda játékosok számára is a kimagasló minőséget a sportágban."



NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Magyar Vízilabda Szövetség a társadalmi felelősségvállalás jegyében
  Megéri megváltozott munkaképességűeket alkalmazni
  A megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása
  Előrelépés a rokkantak foglalkoztatásában
  Dinamizálódik a megváltozott munkaképességűek álláspiaca
  Szélesíti az integrációs célcsoportot a RehabJob
  Fogyatékosság-barát munkahely elismerés újabb 2 évre
  Balog Lajos az új Trenkwalder üzletág élén
  Megváltozott munkaképességűek a Telenornál
  Megváltozott munkaképességűeknek ad munkát a Tesco
  Megváltozott munkaképességűek az Auchan-nál
  Hatékonyabb lehet a vállalat fogyatékosokkal

További hírek ebben a kategóriában

Akcelerációs program a Tungsramt...
40 millió forintnyi támogatásról...
Tizenháromezer gyermek kapott aj...
A Hankook legújabb jótékonysági ...