Hírek
23467 hír az adatbázisban
Középpontban a tanulás jövője
Marketinginfo.hu - 2014-10-28 12:49
CSR

Az Ericsson a hatodik, éves Innovációs Díját indította el. Ezen a versenyen egyetemi hallgatók kapnak esélyt arra, hogy a gondolataikkal, ötleteikkel változtassanak a társadalmunkon.

A 2015-ös verseny témája "A tanulás jövője", azaz hogyan tehetnénk a tanulást mindenki számára elérhetővé? Mire van szükség akkor, amikor az élethosszig tartó tanulás mindenki számára elengedhetetlen? Milyen új eszközök és módszerek állnak rendelkezésünkre, miközben a tanulás online tevékenységgé válik, és egyre inkább kikerül az iskolák falai közül?

Az Ericsson hálózatba kapcsolt társadalomról alkotott víziója szerint a technológia alapvetően átalakítja életünk, üzleti vállalkozásaink és kapcsolataink szervezésének módját. Mégis csak mostanában kezdett a korábban inkább az üzleti szféra alkalmazására fenntartott összekapcsolhatóság és a számítástechnika hatékonysága egyre inkább személyessé válni - a technológia már nemcsak mobileszközeinkbe és a felhőalapú szoftverekbe van beágyazva, de megjelenik mindennapi kifejezéseinkben, interakcióinkban, kapcsolatainkban és vágyainkban is. Az eredmény pedig példa nélküli lehetőség az egyéni fejlődésre és az innovációra. A technológia révén a hallgatók és haladó szellemű oktatóik lesznek a mélyreható változás legfőbb katalizátorai.

A hallgatóktól minden bizonnyal számos olyan ötlet érkezik majd, mely a tanulás jövőjét alapjaiban változtatja meg. A győztesek 25 ezer eurós pénzjutalmat kapnak. A második helyezettek 10 ezer eurót, a harmadik helyezést elérő csapat pedig 5 ezer eurót vihet haza. Ezenkívül az összes középdöntős és döntős lehetőséget kap arra, hogy interjún vegyen részt, amelynek eredménye szakmai gyakorlat vagy akár végleges pozíció is lehet az Ericssonnál.

A versenyen 2-4 fős csapatok vehetnek részt. Nem feltétel, de ajánlott, hogy a csapatokban műszaki és üzleti tanulmányokat folytatók egyaránt legyenek. A versenyre a ezen az oldalon lehet jelentkezni és regisztrálni 2014. november 26-ig.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mit érdemes tanulni felnőttfejjel? (x)
  Az egyetemi hallgatók harmada már átélte a kapunyitási pánikot
  Az Ericsson a női vezetőkért
  Az Ericsson kiadta fenntarthatósági jelentését
  Ericsson és Google licenszek a Samsungnál
  Új vezérigazgató az Ericsson Magyarország élén
  Lányok Napját rendezett az Ericsson
  Az Ericsson megveszi a Microsoft Mediaroom üzletágát
  Szövetséget kötött az Ericsson és a SAP
  Egymilliárd dolláros szerződést kötött az Ericsson Indiában
  Feltámadt az Ericsson
  Látványos programozói verseny az Ericsson-tól
  Csökkent az Ericsson bevétele és eredménye

További hírek ebben a kategóriában

Licitálás az autizmussal élők me...
Megoldások a holnapért program
Országos összefogás segíthet a k...
65 millió forintos támogatás az ...